Stefanaras Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μάγκες λυπάμαι αλλά δυστηχώς δεν θα μπορέσω να μπώ το βράδυ. Δευτέρα πρωί γράφω και ακόμα δεν έχω τελειώσει το διάβασμα. Καλά ρε Νίκο πότε πρόλαβες και κανόνισες cm, ούτε μία εβδομάδα ζωής δεν έχει η clan...!?! Καλή τύχη με το παρθενικό ματσάκι and keep us updated για το αποτέλεσμα... Εννοείται replay και τα συναφή!! ;-)
Street-Fighter Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Για να δουμε το βραδακι τι θα παιξει.. Ελπιζω να μην μας μπιπ! Btw τι θα pickαρουμε??? Εγω σκεφτομαι για stryg,mort,abadon,barath,& απο intell. rhasta
ntinos19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 rhasta αν είναι θα πάρω εγώ. ^^ αλλα και ο abbadon μου αρέσει καλά θα ήταν να έχουμε 2 str, 2 agility και 1int. να έχουμε stun κτλ αν γινετε να μπούμε καμια ώρα ποιο νωρίς να δοκιμάσουμε με μικρόφωνα. να κάνουμε κανένα τεστ
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Εγω αν μπω θα παω για rikimaru μαλλον , να κοψω κολους ...
coreygaylas Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ας δωσουμε συναντηση στις 9:30 να μιλησουμε για τα παντα!
PaokToTheBone Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Eγω ειμαι Channel Admin σε ventrilo server.Μπορω να δωσω ενα δωματιο για το Clan αλλα το 8εμα ειναι το Host...Το host στο bnet ακομα και την καλυτερη συνδεση να εχεις εινια για κλαμματα...Μονο με List Checker ειναι καπως καλο αλλα για να μην υπαρχει το lag πρεπει να παιζουμε garena...Και οσο για τα picks που ειπατε πιο πανω τα βλεπω λιγο ακυρα...Τεσπα αν ερ8ει εκεινη η ωρα και μπορω να παιξω και γω 8α τα βρουμε
Stefanaras Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Eγω ειμαι Channel Admin σε ventrilo server.Μπορω να δωσω ενα δωματιο για το Clan αλλα το 8εμα ειναι το Host...Το host στο bnet ακομα και την καλυτερη συνδεση να εχεις εινια για κλαμματα...Μονο με List Checker ειναι καπως καλο αλλα για να μην υπαρχει το lag πρεπει να παιζουμε garena...Και οσο για τα picks που ειπατε πιο πανω τα βλεπω λιγο ακυρα...Τεσπα αν ερ8ει εκεινη η ωρα και μπορω να παιξω και γω 8α τα βρουμε +1 για τα picks... Κοιτάξτε να πάρετε όσο πιο πολλά AOE μπορείτε. Εκεί είναι το κλειδί (εκτός φυσικά από την συνεργασία)._ Picks του στυλ mortred, bloodseeker, riki, abbadon που ακούστηκαν, απλά δεν ύπαρχουν στα clan matches... Φιλικά πάντα. Υ.Γ.: Όσοι μπορείτε επίσης βγάλτε travels για πρώτο core item, αλλιώς πολλά TPs.
Evgenios1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Ειμαστε 5αδα? Για ρικι.. δυσκολο,cm θα'ναι Τεσπα.. μπουκαρετε στο τσανελ..
coreygaylas Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το Clan Match ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ!!!! πριν καμια ωρα μπηκαν στο channel ατομα απο την αντιπαλη clan και λενε οτι δεν μπορουν να πεξουν για διαφορους λογους
SpY Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Δημοσ. 18 Μαΐου 2009 Και εγώ μέσα είμαι Όσο για τα Pics αν δούμε τπτ riki, gondar, bone κτλ. Εγώ το Τανκ της ομάδας , Sladar, Δέντρο κτλ
Danny7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 sorry που ειχα χαθει τοσο καιρο το name μου στο b.net ειναι MaLaKaS7!ποσταρετε εδω για ωρα αμα θελετε να με βαλετε clan και να παμε και κανα game !εχω skype και μπορω να βαλω και ventrilo! υγ:αμα θελει και κανεις τωρα game περιμενω πμ η ποστ εδω γιατι βαριεμαι(γραφω Αντιγονη μεθαυριo οποτε δεν διαβαζω αρα 2 μερες μπορω να το λιωσω )!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Θέλω CoreyGaylas και PaokToTheBone να παίτσουμε κανένα Game..! Πείτε μου μια ημερομηνία/ώρα που μπορείτε να dotάρετε να φέρω και εγώ κάνα κολλητό για 2v2! /Koritsi_Gia_PC
PaokToTheBone Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Θέλω CoreyGaylas και PaokToTheBone να παίτσουμε κανένα Game..! Πείτε μου μια ημερομηνία/ώρα που μπορείτε να dotάρετε να φέρω και εγώ κάνα κολλητό για 2v2! /Koritsi_Gia_PC Tωρα το ειδα.Αυτο...Οποτε 8ες...Στο battlenet δεν ειμαι συχνα οnline ...ειμαι ομως garena και esl...online...
coreygaylas Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Θέλω CoreyGaylas και PaokToTheBone να παίτσουμε κανένα Game..! Πείτε μου μια ημερομηνία/ώρα που μπορείτε να dotάρετε να φέρω και εγώ κάνα κολλητό για 2v2! /Koritsi_Gia_PC τωρα που τελιωσα και εξετασεις απο δευτερα θα κανονισουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.