Προς το περιεχόμενο

Dota Insomnia clan

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο πρωτο μας παρθενικο παιχνιδι , εφαγα και το πρωτο κολλημα του pc με πεταξε εξω και ξενερωσα γαμωτο μου . Ζητω συγνωμη απο ολους και να ξερετε sh!t happens .... :mad:

Μην ανισυχεις η νικη ηταν αφιερωμενη στον αδικοχαμενο lagger:-D

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ισχυει και για μενα αυτο?

Y not. It'd be fun. :-)

Σιγουρα υπαρχουν τα tour για 1vs1 αλλα ειναι αστεια...

Γούστα είναι αυτά. Απλά δεν είναι σωστό να ακούγονται ατάκες όπως, 1v1 δεν υπάρχει στην DotA.. διότι υπάρχει και βασιλεύει..

(Έκανα μια δοκιμή πριν 1 λεπτό. Μπήκα στο Bnet και hostαρα με GN "dota AR 5v5" και μπήκαν 2-3 άτομα και βγήκαν. Μόλις έβαλα 1v1 γέμισε.. :-()

Αν 8ελεις μπορουμε να κανονισουμε ενα game 5vs5 .Ο κα8ενας με την δικια του 5αδα..

PM όταν είστε έτοιμοι και θα δω.. ;)

το να λες οτι αξιζει να παιζεις dota 1v1 ειναι σαν να λες οτι ειναι ωραιο να πεζεις cs 1v1....

Δεν το λέω εγώ αλλά ο μισός πληθυσμός, είτε το θέλουμε είτε όχι.

Εγώ πιστεύω ότι όλοι οι αριθμοί παίζονται και στα 2 Games. Tbh τουφίσκο τα 3 πιο δυνατά Games, αξιομνημόνευτα και σε θέμα αδρεναλίνης, που έχω παίξει στο 1.6 ήταν 1on1 (ΚΥΡΙΩΣ headshot) και μας παρακολουθούσαν όλοι μέσα στα Net.. Maximum τεχνική, ιδρώτας στις παλάμες, και μάχη ζωής ή θανάτου.. :P

Επαναλαμβάνω, σε κάποιους δεν αρέσει το co-op για πολλούς λόγους. Το 1on1 υπάρχει παντού, και το παιχνίδι εξαρτάτε από τις ικανότητές σου, και όχι από τον φίλο σου που μπορεί να παίζει για τη πλάκα του ή να μη συνεργάζεται..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

ναι το θεμα ειναι ομως η συνεργασια σε αυτα τα παιχνιδια. ουτε σε dota clan ειμαι ουτε θελω να μπω, αλλα ποτε δεν ειδα αξια στο 1v1. το θεμα ειναι το co-op στα team games. και εδω και στο cs τι θυμαται ο κοσμος? εναν παιχτη η ενα clan?

edit: ακουσαν τηλεφωνο και πλακωσανε :P

Δημοσ.

9 Μαΐου 2009.

Έπειτα από αρκετή προσπάθεια,υπομονή,φαντασία (για το nick name της clan) αλλά και γέλιο καταφέραμε να σηκώσουμε την clan του insomnia.gr!

Όσοι δεν μπήκαν παιδιά κάντε ποστ εδω η στείλτε pm σε μένα από βδομάδα καθώς δεν είμαι leader για να σας βάλω όποτε για μια βδομάδα τουλάχιστον τα πμ στον coreygaylas.

Να πω ότι καλό είναι να κατεβάσετε το xfire απο xfire.com και να μας κάνετε και εκεί add για να μπορούμε να μιλάμε.

Σύντομα θα κάνουμε και channel της clan στο youtube για να ανεβάζουμε εκεί όλοι τα video μας προσωπικά και όχι μόνο.

Επίσης φτιάχνουμε και πορταλ για την clan αλλα φόρουμ λογικά θα έχουμε αυτό εδώ το τοπικ και αν δεχτούν οι διαχειριστές να φτιάξουν ειδική κατηγορία για μας αλλά και για κάθε clan του insomnia ακόμα καλύτερα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:32 ----------

Πάρε την Clan σου και εγώ μόνη μου. Περιμένω PM αν με κερδίσετε θα σου δώσω το κιν μου :P

/Koritsi_Gia_PC

5 vs 1?

Και θα μας νικήσεις?

μπα μετά δεν θα θέλω το κινητό σου αλλά κάτι άλλο :devil::devil: :P

Δημοσ.

ρε συ streetfighter κατσε, καλα καλα δεν καναμε τη clan, για portals αρχισες να μιλας?? :P

αυτα χρειαζονται χρονο...ας κανουμε το fun μας για λιγο καιρο και βλεπουμε ;)

toufas και koritsi_gia_pc η clan φτιαχτηκε μονο για τα μελη του Insomnia.gr ... ολοιειναι αποδεκτοί, είτε μπένουν είτε όχι, και υποχρεώσεις μόνο οι shamans και ο chief θα έχει, οι υπόλοιποι είναι μέλη και κάνουν οτι γουστάρουν ;) για αυτό δεν εχετε να χάσετε τίποτα. Join Clan iDC !

Όσο για τη συζητηση περι 1v1, η DotA ειναι φτιαγμενη εξ'αρχής για 5v5, εξου και τα 3 lanes ;) 1v1 πέζουν μόνο όσοι θελουν να τεστάρουν τον εαυτό τους, να δούν πόσο καλά έμαθαν κάποια πράγματα. Αλλα αυτό ειναι το 30% της DotA, μιας και το Teamwork πέζει το μεγαλύτερο ρόλο στη DotA. Δεν υπάρχουν μόνο assasin heroes που το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να σφάζουν οπως riki, αλλα υπάρχουν και οι Support ;)

Δημοσ.
Δεν υπάρχουν μόνο assasin heroes που το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να σφάζουν οπως riki, αλλα υπάρχουν και οι Support ;)

Ποιος ρικι.... Νεκρο με ραδι και "Αλτ κιου κιου":-D

Δημοσ.

Λοιπον παιδες!!!

Η βδομαδα των Peons περασε!

Και αυριο Κυριακη 10 το Βραδυ πέζουμε τη πρωτη Clan Match! Να είστε όλοι Online να συζητησουμε και για τις θέσεις! Ηδη μπήκανε 3 shamans.

Κυριακη 10μ.μ. - Clan iDC vs Clan OLD !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...