Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μαρια , πραγματικα θα ηθελες να καθομαι σαν αυτον τον μ@λ@κ@ στην εικονα που εβαλες και να κλαιω . Αλλα εδω δεν κλαιω για αλλα πραγματα , θα καθομαι να κλαιω για ενα κολοπαιχνιδο που υποτιθεται οτι ειναι για να μας ψυχαγωγη ? Τεσπα δεν πηραζει , καταλαβαινω το χαμηλο δηκτει νοημοσυνης σου και θα το σταματησω εδω . Καλο απογευμα σε ολους . Σπάσε στη μανούλα σου να κλάψεις ρε γαβ γαβ.. τι να ντοταρουμε φερε 2,3ης φίλες σου της καλύτερες να sexαρουμε w/e .. Πάμε τώρα κανένα Game ρε παίχτη? /Koritsi_Gia_PC
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Σπάσε στη μανούλα σου να κλάψεις ρε γαβ γαβ.. w/e .. Πάμε τώρα κανένα Game ρε παίχτη? /Koritsi_Gia_PC Σπαμε μας τα @@ , αφου δεν θες να μπεις στην clan της μας τα ζαλιζεις ?
Street-Fighter Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Σπάσε στη μανούλα σου να κλάψεις ρε γαβ γαβ.. w/e .. Πάμε τώρα κανένα Game ρε παίχτη? /Koritsi_Gia_PC στο 1vs1 οn bed είμαι pro πρόσεχε
coreygaylas Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 και ΝΑΙ η Clan εγινε επιτελους οσοι δεν μπηκατε πεστε μου να σας βαλω. CLAN iDC ! Insomnia.gr Dota Clan
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ναι οντως το φτιαξαμε . Το channel μας ειναι λεγεται insomnia αν θελετε να μπαινουμε να κανονιζουμε games και οπως ειπε και ο Coreygaylas οσοι πιστοι προσελθετε .
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Eγω δεν μπηκα...Αλλα ακομα κατεβαζει το patch γιατι εκανα φορματ... Αυτο το 1vs1 δν επρεπε καν να το αναφερετε...Dota 1vs1 δεν υπαρχει... Τελος παντων...Οταν μπω να κανω /w να με βαλεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Eγω δεν μπηκα...Αλλα ακομα κατεβαζει το patch γιατι εκανα φορματ... Αυτο το 1vs1 δν επρεπε καν να το αναφερετε...Dota 1vs1 δεν υπαρχει... Τελος παντων...Οταν μπω να κανω /w να με βαλεις? Προς το παρων δεν εχουμε φτιαξει τα ranks οποτε ο Coreygaylas μπορει να σε βαλει , αλλα τωρα ειναι offline μολις βγηκε .
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Dota 1vs1 δεν υπαρχει... Υπάρχει 5v5.. και άπειρα KS (να παίζω Beastmaster και να έχω 2K και 30A), 3-4 leave στο ίδιο Game, γονάτισμα μέχρι να βρεις 10 σοβαρά άτομα, χριστοπαναγίες από 10 στόματα, και /MOURN.. Μάνι μάνι όλο το Public Gaming είναι 1v1 μετά από όλα αυτά.. 5v5 υπάρχει ΜΟΝΟ σε LAN και μεταξύ 10 φίλων, για εμένα. Επειδή δεν συμβαίνει αυτό 10 ώρες την ημέρα, έτσι υπάρχει το 1v1 που σου λύνει όλα τα προβλήματα και μπορείς να παίξεις ακόμα και με τα ζώα του Bnet.. Υπάρχουν Clans που κανονίζουν αξιοπρεπέστατα 5v5 Online αλλά είναι κάπως πιεστικό, θέλω να παίζω όποτε και όπως γουστάρω.. Στην τελική, αυτό που θέλω να πω είναι το ότι ΟΣΟ 5v5 υπάρχει, υπάρχει και άλλο τόσο 1v1.. είναι 50% - 50% τα Games παντού.. Βγαίνουν άπειρα Guides για 1v1.. Υπάρχουν 1v1 dota Leugues κ.α.. Δεν είναι μαλ_ακες όλοι αυτοί.. Κάτι θα ξέρουμε που το τιμάμε.. Και imo καλύτερη μαγκιά είναι να φας έναν Antihero σε Showdown με τις γνώσεις σου και το Build σου παρά να Gankάρεις έναν Tinker Τα πάντα υπάρχουν λοιπόν. Από 1v1 μέχρι 5v5. στο 1vs1 οn bed είμαι pro πρόσεχε Πάρε την Clan σου και εγώ μόνη μου. Περιμένω PM αν με κερδίσετε θα σου δώσω το κιν μου /Koritsi_Gia_PC
PaokToTheBone Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Πάρε την Clan σου και εγώ μόνη μου. Περιμένω PM αν με κερδίσετε θα σου δώσω το κιν μου /Koritsi_Gia_PC Ισχυει και για μενα αυτο? Σιγουρα υπαρχουν τα tour για 1vs1 αλλα ειναι αστεια... Εγω κα8ε φορα που παιζω ,παιζω 5vs5 και οχι publick games ουτε καν στο καναλι eleos...Παλαιοτερα υπηρχαν καποια σοβαρα bnet clans στα οποια μπορουσες να παιξεις ανετα 5vs5.Πλεον δν υπαρχουν αυτα αλλα υπαρχει το garena.Εκει εχει πολυ καλα καναλια για να παιξεις με randoms 5vs5.Ακομα καλυτερα αν εχεις 5αδα στο garena μπορεις να βρεις πολυ αξιωμαχους αντιπαλους... Αν 8ελεις μπορουμε να κανονισουμε ενα game 5vs5 .Ο κα8ενας με την δικια του 5αδα..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Στο πρωτο μας παρθενικο παιχνιδι , εφαγα και το πρωτο κολλημα του pc με πεταξε εξω και ξενερωσα γαμωτο μου . Ζητω συγνωμη απο ολους και να ξερετε sh!t happens ....
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 το να λες οτι αξιζει να παιζεις dota 1v1 ειναι σαν να λες οτι ειναι ωραιο να πεζεις cs 1v1....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 το να λες οτι αξιζει να παιζεις dota 1v1 ειναι σαν να λες οτι ειναι ωραιο να πεζεις cs 1v1.... Συμφωνώ μαζί σου .
posonap Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Στο πρωτο μας παρθενικο παιχνιδι , εφαγα και το πρωτο κολλημα του pc με πεταξε εξω και ξενερωσα γαμωτο μου . Ζητω συγνωμη απο ολους και να ξερετε sh!t happens .... ΔΕν πειράζει ρε ...θα παίξουμε αλλά .. ειχε απειρό delay...τ.π. θα τα πούμε μέσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.