Προς το περιεχόμενο

Dota Insomnia clan

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον μαζέψαμε ηδη 12 ατομα και ετσι μπορουμε να σχηματησουμε τη clan... ;)

Street-Fighter - Str33t-Fight3r

Stefanaras - Agglos_AsthenHs

PaokToTheBone - PutsaDotaKarate

Danny7

CoreyGaylas - the same

Davelis4 - the same

Theos_Gr

MatrixGeo

eSata

posonap - posonap

ntinos19 - dotkot

panoskr - treno_g13

Δημοσ.

όσοι μπορούν να μπουν σήμερα στις 5 ας κάνουν ένα ποστ?

Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορεί να γίνει η δουλειά για να κανονίσουμε σοζ στους διαχειριστές.

Δημοσ.

Εγώ αν θέλετε θα είμαι η 1v1 Dealer της Clan. Όποιο αλάνι σας ζητάει 1v1 θα φωνάζεται εμένα και θα τον κανονίζω σε 5 λεπτάκια..

(Sorry είμαι στου BnB :-()

GL Insomniax!

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

λοιπόν λοιπόν για να μην το μαμισουμε στα ποστ το θέμα αν μπορείτε η όχι όσοι μπορούν ας μπουν στις 5 το απόγευμα σήμερα στο κανάλι insomnia

Aν δεν τα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τα άτομα τότε ξανά δοκιμάζουμε αύριο την ίδια ώρα στο ίδιο κανάλι ;)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:30 ----------

Εγώ αν θέλετε θα είμαι η 1v1 Dealer της Clan. Όποιο αλάνι σας ζητάει 1v1 θα φωνάζεται εμένα και θα τον κανονίζω σε 5 λεπτάκια..

GL Insomniax!

/Koritsi_Gia_PC

Aσε μην μου το θυμίζεις αυτό που έπαθα μαζί σου :-D:-D:-D:-D :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: πάμε ξανά τώρα !!!!!!!! :devil:

Y.Γ. πότε δεν θα μάθω 1vs1 :(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:33 ----------

Λοιπόν μόλις δημιουργήσουμε την clan θα φτιάξουμε και κανάλι στο youtube της clan μας ;) με δικα μας replay κλπ κλπ

Επισκέπτης
Δημοσ.

GL Insomniax!

/Koritsi_Gia_PC

Μου τη σπαει αφανταστα το στυλακι του γ@μι@ που εχεις παρει . Μπραβο ξερεις dota και μπορεις να με νικησεις σε 1vs1 ... Συγχαριτιρια . Αντε τωρα , go get a real life .

Δημοσ.
Μου τη σπαει αφανταστα το στυλακι του γ@μι@ που εχεις παρει . Μπραβο ξερεις dota και μπορεις να με νικησεις σε 1vs1 ... Συγχαριτιρια . Αντε τωρα , go get a real life .

Χούφτωστην Χούφτωστην :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Street , μπορεις να μπεις dota τωρα ?

Δημοσ.

sad-emo-boy.jpg

Aσε μην μου το θυμίζεις αυτό που έπαθα μαζί σου :-D:-D:-D:-D :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: πάμε ξανά τώρα !!!!!!!! :devil:

Y.Γ. πότε δεν θα μάθω 1vs1 :(

Worry not. Θα σου κάνω εντατικά <3! :P

Όταν παίξετε μερικά παιχνιδάκια Street-Fighter πάρε 3-4 από τους καλύτερους να φέρω και εγώ τους δικούς μου να dotάρουμε.. Pm, ξέρεις εσύ ;)

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

Worry not. Θα σου κάνω εντατικά <3! :P

Όταν παίξετε μερικά παιχνιδάκια Street-Fighter πάρε 3-4 από τους καλύτερους να φέρω και εγώ τους δικούς μου να dotάρουμε.. Pm, ξέρεις εσύ ;)

/Koritsi_Gia_PC

τι να ντοταρουμε φερε 2,3ης φίλες σου της καλύτερες να sexαρουμε :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαρια , πραγματικα θα ηθελες να καθομαι σαν αυτον τον μ@λ@κ@ στην εικονα που εβαλες και να κλαιω . Αλλα εδω δεν κλαιω για αλλα πραγματα , θα καθομαι να κλαιω για ενα κολοπαιχνιδο που υποτιθεται οτι ειναι για να μας ψυχαγωγη ? Τεσπα δεν πηραζει , καταλαβαινω το χαμηλο δηκτει νοημοσυνης σου και θα το σταματησω εδω . Καλο απογευμα σε ολους . :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...