Προς το περιεχόμενο

Dota Insomnia clan

Street-Fighter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν γινουμε 10 ατομα να κανονισουμε...Συναντηση οταν λες?Μαλλον μεσω bnet(για να κανουμε το clan)η garena(για τα games) γιατι εγω ειμαι Salonika...Eγω παιζω απο 5.84 και νομιζω οτι ειναι ο 4ος χρονος που παιζω...Αντε να γινομαστε πολλες...

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοειται Bnet ;)

Και εγω 4 χρόνια πέζω γενικά warcraft, είτε DotA είτε ladder, και έχω αλλάξει αρκετές clan ως τωρα (Luna, FoC, GTP, KorC, και αρκετες που δεν θυμαμαι :P)

Είμαστε 8 άτομα...

Street-Fighter - Str33t-Fight3r

Stefanaras

PaokToTheBone

Danny7

CoreyGaylas - the same

Davelis4 - the same

Theos_Gr

MatrixGeo

Ποστάρετε τα Bnet Names για να ξέρουμε ποιοι είστε , και η clan θα γίνει σύντομα :P (το δικο μου ειναι το ίδιο, coreygaylas)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Εννοειται Bnet ;)

Και εγω 4 χρόνια πέζω γενικά warcraft, είτε DotA είτε ladder, και έχω αλλάξει αρκετές clan ως τωρα (Luna, FoC, GTP, KorC, και αρκετες που δεν θυμαμαι :P)

Είμαστε 8 άτομα...

Street-Fighter

Stefanaras

PaokToTheBone

Danny7

CoreyGaylas

Davelis7

Theos_Gr

MatrixGeo

Ποστάρετε τα Bnet Names για να ξέρουμε ποιοι είστε , και η clan θα γίνει σύντομα :P (το δικο μου ειναι το ίδιο, coreygaylas)

Ρομπια και ξεφτυλια για την οικογενια μου να βαζεις Davelis7 aντι για Davelis4 ... Σβηστο γρηγορα ρεεεεεεε , μολις θα εγραφα και εγω να βαλετε τα bnet names σας . Το δικο μου ειναι οπως εχει Davelis4 .

Δημοσ.
Ρομπια και ξεφτυλια για την οικογενια μου να βαζεις Davelis7 aντι για Davelis4 ... Σβηστο γρηγορα ρεεεεεεε , μολις θα εγραφα και εγω να βαλετε τα bnet names σας . Το δικο μου ειναι οπως εχει Davelis4 .

Σωστός.

Str33t-Fight3r είμαι εγώ.

Θα σε κάνω add.

Βάλτε τα και οι άλλοι :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εκανα ηδη add τον CoreyGaylas μολις μπω θα κανω και εσενα :-) .

Δημοσ.

Το δικό μου είναι Agglos_AsthenHs. Μιας και φοιτητής της ξενιτιάς, οι λόγοι ευνόητοι για την επιλογή του nick... :P Μπαίνω να σας κάνω add και εγώ, αλλά να κανονίσουμε μία μέρα να μπούμε συνεννοημένοι battle.net γιατί έτσι δουλειά δε γίνεται... Εγώ παίζω DOTA από 6.42!! :-)

Δημοσ.

Λοιπον ανανεωνεται το Member List! :P

9 άτομα! +1 και κανονίζουμε.

Street-Fighter - Str33t-Fight3r

Stefanaras - Agglos_AsthenHs

PaokToTheBone - PutsaDotaKarate

Danny7

CoreyGaylas - the same

Davelis4 - the same

Theos_Gr

MatrixGeo

eSata

Δημοσ.

οχ οχ καψιμο :P

Βάλε κι εμένα μέσα (έχω να παίξω περίπου ένα χρόνο αλλά με 2-3 games θα είμαι οκ)

DotKot είναι το όνομα που έχω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποτε θα κανονισουμε να μπουμε ολοι μαζι να την κανουμε ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...