Προς το περιεχόμενο

xp32 vs xp64

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

8α ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος εχει δοκιμάσει τα xp64 kai ta 32 με 4GB ram και στα 2. ειδε καμια διαφορα στα games? απο programs δουλεύω photoshop7 power Director 6. απο μεριας drivers δεν υπαρχει ο scaner μου για 64 και είναι ενα μεγάλο πρόβλημα αλλα 8α επικοινωνήσω με την εταιρία να δω τι 8α γίνει. για τα σβιστα δεν κανω λογο ειμαι προκατειλημμένος

Δημοσ.

Δεν τα εχω δουλεψει αλλα τα εχω δει να δουλεουν και πανε πιο γρηγορα σαν λειτουργικο αλλα στα παιχνιδια δε ξερω να σου πω.Παντως πιο αργα αποκλειεται να ειναι.

Σου προτινω να βαλεις τα vista ultimate 64bit με ενσωματωμενο το sp1.Φτιαχνεις ενα δευτερο partition στο δισκο κανεις εγκατασταση και τα xp μπουταρουν και αυτα αν θες οποτε δεν τα χανεις .Το μονο προβλημα σε μενα ηταν οτι στην εγκατασταση δε δουλευε η καρτα δικτυου και κατεβασα τους καινουργιους drivers και ολα καλα.Πιστευω πως αν τα βαλεις βλεποντας το συστημα σου θα παιξουν μια χαρα.Σαν λειτουργικο εμενα μαρεσει πολυ καλυτερα απο τα xp που πλεον φτανουν στο τελος τους και θα εχεις ενα συστημα που θα υποστηριζεται για αρκετα χρονια.

Μεχρι στιγμης 32μπιτ καθημερινες εφαρμογες που δοκιμασα τρεχουν μια χαρα.Μονο ο flash player δεν υπαρχει για τον 64μπιτ internet explorer αλλα κανενα προβλημα αφου μπορεις να τρεξεις και τον απλο 32μπιτ firefox ή internet explorer που θα ετρεχες αλλωστε και στα απλα windows.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...