Προς το περιεχόμενο

μακρινο ιντερνετ & απεναντι μωρο....

lambros00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lambros00, πραγματικά μας κατέστρεψες...

165 τεμάχια από την τσέπη σου? Έτσι γεννιούνται οι μεγάλοι έρωτες, είσαι σίγουρος? blink.gif

Μη μου πεις πως πρόκειται για καμια lew.gif γιατί με 165 ακριβή πέφτει πέσ'της...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παντως ρε φιλε, μηπως να της την επεφτες πρωτα κανονικα, πριν την καλωδιωσεις; Μηπως μπλεξεις σε πραγματα που δε μπορεις να χειριστεις και σου γυρισει αναποδα; Μηπως μη ξεροντας να φτιαξεις αυτο που εστησες (δε στο ευχομαι βεβαια) στρωνεις το δρομο σε ενα αλλο τεχνικο που θα το φτιαξει, και θα εισπραξει και την "αμοιβη";

Αν ειναι η κυρια της φωτογραφιας του avatar σου, τοτε οκ... κανε μια προσπαθεια.... :)

Δημοσ.

+1 Alexzzz...

Αν τελικά γίνει το κακό, σε βλέπω να ακούς τραγούδια τύπου "Θα κατεβάσω για σένα τα torrents όλου του κόσμου", "Έπεσε ο server μας" κλπ κλπ...

165 ευρώ πάντως αγοράζουν διανυκτέρευση σε πολύ καλό ξενοδοχείο για εκφυλιές και ωραία σκηνικά... :/

Δημοσ.
ζιλευεται την πραγματικι αγαπι...

:lol::lol::lol::lol: η πραγματική αγάπι γράφετε Αγάπη και όχι αγάπι άρα για ξανά σκέψου το διότι την αγάπη δεν την πληρώνεις :o

Δημοσ.
Μιλαμε εχω λιωσει στα γέλια με τα σχολια :lol::lol:

διάβασα όλα τα ποστ μαζί κ πέθανα!!!χχαχαχαχα χαχαχαχα

ρε σις το παλικάρι αγαπάει!!!δώστε του μια συμβόυλή κ όχι της ψ...ς μας τον χαβά λολ λολ

αλλά και σι ρε παιδάκι μου ταράτσα-ταράτσα utp???165 €???

πλάκα με κάνεις?κ δε της αγόραζες hol για 1 χρόνο?ίδια τιμή χωρίς τον κόπο!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:03 ----------

:lol::lol::lol::lol: η πραγματική αγάπι γράφετε Αγάπη και όχι αγάπι άρα για ξανά σκέψου το διότι την αγάπη δεν την πληρώνεις :o

και το ζιλευεται είναι με Ε όχι με ΑΙ χαχαχαχα

Δημοσ.
διάβασα όλα τα ποστ μαζί κ πέθανα!!!χχαχαχαχα χαχαχαχα

ρε σις το παλικάρι αγαπάει!!!δώστε του μια συμβόυλή κ όχι της ψ...ς μας τον χαβά λολ λολ

αλλά και σι ρε παιδάκι μου ταράτσα-ταράτσα utp???165 €???

πλάκα με κάνεις?κ δε της αγόραζες hol για 1 χρόνο?ίδια τιμή χωρίς τον κόπο!!

θέλει και καλώδιο για να κάνει τον ταρζαν το βράδυ :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...