Προς το περιεχόμενο

μακρινο ιντερνετ & απεναντι μωρο....

lambros00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδακια καλισπερα κ απο εμενα...

εχω μεγαλο προβλιμα κ θελω την βοιθεια σας...

θελω να παρω ενα μοντεμακι/ρουτερ για να εχει κ καλοοοο σιμα κ στο απεναντι σπιτι γιατι μενει ενα τρελο μωρο κ θελει εξαρχης το ιντερνετ μου κ μετα βλεπουμε....

υπολογιστε καμια 100ρια μετρα για να ειμαστε σιγουροι... μου ειπαν οτι καλο ειναι να εχει μεγαλυ κεραια...

βοιθιστε εναν αντρα να βρει χαρα....

ποιο να παρω??

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω λεω να παρεις πρωτα σε κανενα 090 :P

Περα απο την πλακα τωρα :) νομιζω οτι 100 μετρα ειναι πολλα για να εχεις δυνατο σημα, ακομα και αν δεν υπαρχει εμποδιο αναμεσα, ψαξε να δεις τι υπαρχει στα ελληνικα καταστηματα σχετικα με ενισχυτες σηματος η αναμεταδωτες wifi

Δημοσ.

ok, μπορει να ειναι κ καμια 50-60 μετρα, οχι 100, αλλα θελω να πιανει καλο σιμα για να μιν εχω παραπονα...

δεν εχω προμπλεμ να παρω οτι ειναι απαραιτητο, μπορειτα να μου προτεινεται κατι για κατευθηντηριεσ κεραιεσ κ ενισχυτεσ σηματοσ κτλ??

αν παω διλαδι σε κανα πλαισιο, ι-σοπ κτλ, θα με βοιθισουν ή θα με κοιτανε σαν μπαγλαμαδες???

Δημοσ.

ενδιαφερον αρθρο, αλλα χανομαι εκει μεσα αρχιγε μου!!!

καμια λισι υπαρχει ρε παιδια???

απλα πραγματα αν γινεται...

Δημοσ.

Δε γινεται αυτο που θελεις με κανενα ασυρματο ρουτερ που κυκλοφωρει.

Πρεπει να ψαξεις αλλες λυσεις, κοιτα και αυτο που σου προτηνει ο firewalker.

Edit : Δε ξερω αν κανεις πλακα ή οχι, αλλα αν μιλας σοβαρα για τη γκομενα, δε νομιζω οτι χριαζεται να της βαλεις πραγματικα ιντερνετ για να κανεις το κονε. Πηγαινε μια φορα σπιτι της να ελεγξεις το χωρο και καλα, και το κονε εγινε, τι αλλο θελεις.

Δημοσ.
Εγώ λέω να της πεις να έρθει να μείνει σπίτι σου για να μοιράζεστε το internet και όχι μόνο;)

Ή έστω να έρχεται όταν χρειάζεται κάτι, κάνα internet, καμία κούπα ζάχαρη, κανένα ζαχάρωμα

:-)

Δημοσ.

Εγω παλι λεω να τις πεις στα ισια οτι θες να την φυστικωσεις...

Δεν ειναι καιρος για εξοδα χωρις...ανταλλαγμα...

Η κανε ενα συμβολαιο που να λεει ...τοσες ωρες θα σερφαρει, αρα τοσες πι...ες θα σου παρει... κτλ

(αν εισαι ερωτευμενος μαζι της , το παιρνω πισω..)

Δημοσ.
Ε ρε και η γκομενα να διαβαζει insomnia αυτη την στιγμη και να μην το ξερουμε!!!

Δε πραααααααζ!

Καλύτερα για το παιδί :o

Μια ώρα νωρίτερα φτύσιμο/φυστίκωμα/σχέση :P

Αν και κάτι μου λεει οτι ψιλογουστάρει και η δεσπονίδα της διπλανής πολυκατοικίας :X

Δημοσ.

Aφου ειπαμε...δεν εχει internet...γιαυτην παιδευομαστε εδω τοσα ατομα 12:45 το πρωι....

Για να το πιανει τσαμπα....και απο μακρια...και πανω απολα σταθερα...(στο internet αναφερομαι παντα..)

Δημοσ.

Τώρα είναι το νετ, μετά το τηλέφωνο, μετά το πλυντήριο/αμάξι/οτιναναι. Στο τέλος άλλος θα φυστικώσει και εσύ θα είσαι το παιδί για όλες τις δουλειές.

Πες της να βάλει τηλέφωνο και νετ δικό της και να μη σε ξαναενοχλήσει εκτός αν είναι για ποτό ή έστω καφέ. Πιο γρήγορα θα πάρεις αυτό που θες έτσι :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...