lambros00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 παιδακια καλισπερα κ απο εμενα... εχω μεγαλο προβλιμα κ θελω την βοιθεια σας... θελω να παρω ενα μοντεμακι/ρουτερ για να εχει κ καλοοοο σιμα κ στο απεναντι σπιτι γιατι μενει ενα τρελο μωρο κ θελει εξαρχης το ιντερνετ μου κ μετα βλεπουμε.... υπολογιστε καμια 100ρια μετρα για να ειμαστε σιγουροι... μου ειπαν οτι καλο ειναι να εχει μεγαλυ κεραια... βοιθιστε εναν αντρα να βρει χαρα.... ποιο να παρω??
firewalker Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Για 100 μέτρα χωρίς κατευθυντικές κεραίες και οπτική επαφή, ότι router και να πάρεις μάλλον δεν θα έχει αποτέλεσμα.
johnny21a Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Εγω λεω να παρεις πρωτα σε κανενα 090 Περα απο την πλακα τωρα νομιζω οτι 100 μετρα ειναι πολλα για να εχεις δυνατο σημα, ακομα και αν δεν υπαρχει εμποδιο αναμεσα, ψαξε να δεις τι υπαρχει στα ελληνικα καταστηματα σχετικα με ενισχυτες σηματος η αναμεταδωτες wifi
lambros00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ok, μπορει να ειναι κ καμια 50-60 μετρα, οχι 100, αλλα θελω να πιανει καλο σιμα για να μιν εχω παραπονα... δεν εχω προμπλεμ να παρω οτι ειναι απαραιτητο, μπορειτα να μου προτεινεται κατι για κατευθηντηριεσ κεραιεσ κ ενισχυτεσ σηματοσ κτλ?? αν παω διλαδι σε κανα πλαισιο, ι-σοπ κτλ, θα με βοιθισουν ή θα με κοιτανε σαν μπαγλαμαδες???
Shineboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 με ενα καλό ρουτερ σαν αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615201 θα σαι οκ πιστεύω. Υ.Γ: Μεγάλε έδωσες νέο νόημα στη φράση "Με το ιντερνετ βρίσκεις γκόμενα"
lambros00 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ενδιαφερον αρθρο, αλλα χανομαι εκει μεσα αρχιγε μου!!! καμια λισι υπαρχει ρε παιδια??? απλα πραγματα αν γινεται...
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δε γινεται αυτο που θελεις με κανενα ασυρματο ρουτερ που κυκλοφωρει. Πρεπει να ψαξεις αλλες λυσεις, κοιτα και αυτο που σου προτηνει ο firewalker. Edit : Δε ξερω αν κανεις πλακα ή οχι, αλλα αν μιλας σοβαρα για τη γκομενα, δε νομιζω οτι χριαζεται να της βαλεις πραγματικα ιντερνετ για να κανεις το κονε. Πηγαινε μια φορα σπιτι της να ελεγξεις το χωρο και καλα, και το κονε εγινε, τι αλλο θελεις.
Merdock Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Εγώ λέω να της πεις να έρθει να μείνει σπίτι σου για να μοιράζεστε το internet και όχι μόνο
coolman Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Εγώ λέω να της πεις να έρθει να μείνει σπίτι σου για να μοιράζεστε το internet και όχι μόνο Ή έστω να έρχεται όταν χρειάζεται κάτι, κάνα internet, καμία κούπα ζάχαρη, κανένα ζαχάρωμα
onty Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Εγω παλι λεω να τις πεις στα ισια οτι θες να την φυστικωσεις... Δεν ειναι καιρος για εξοδα χωρις...ανταλλαγμα... Η κανε ενα συμβολαιο που να λεει ...τοσες ωρες θα σερφαρει, αρα τοσες πι...ες θα σου παρει... κτλ (αν εισαι ερωτευμενος μαζι της , το παιρνω πισω..)
j11h Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ε ρε και η γκομενα να διαβαζει insomnia αυτη την στιγμη και να μην το ξερουμε...!!!
giorgos147 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ε ρε και η γκομενα να διαβαζει insomnia αυτη την στιγμη και να μην το ξερουμε!!! Δε πραααααααζ! Καλύτερα για το παιδί Μια ώρα νωρίτερα φτύσιμο/φυστίκωμα/σχέση Αν και κάτι μου λεει οτι ψιλογουστάρει και η δεσπονίδα της διπλανής πολυκατοικίας
onty Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Aφου ειπαμε...δεν εχει internet...γιαυτην παιδευομαστε εδω τοσα ατομα 12:45 το πρωι.... Για να το πιανει τσαμπα....και απο μακρια...και πανω απολα σταθερα...(στο internet αναφερομαι παντα..)
mindtrapper Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τώρα είναι το νετ, μετά το τηλέφωνο, μετά το πλυντήριο/αμάξι/οτιναναι. Στο τέλος άλλος θα φυστικώσει και εσύ θα είσαι το παιδί για όλες τις δουλειές. Πες της να βάλει τηλέφωνο και νετ δικό της και να μη σε ξαναενοχλήσει εκτός αν είναι για ποτό ή έστω καφέ. Πιο γρήγορα θα πάρεις αυτό που θες έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.