giokspy Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μάλιστα... Σε ενδεχόμενο κλοκάρισμα, οι 800άρες θα σε κόψουν (αν έχεις βλέψεις για >3.2GHz). Αν είσαι διατεθειμένος να τα σκάσεις, πάρε αυτές που σου πρότεινε ο Tenshi, αυτές έχω κι είναι μια χαρά. Btw, έχω το συγκεκριμένο TV Tuner, και ήθελα να σου πω ότι αν και είμαι ευχαριστημένος, δεν παίζει το remote και απ' ότι διάβασα στο διαδίκτυο, δεν είμαι ο μόνος. Αν το πάρεις και βγάλεις άκρη, ρίξε μια ενημέρωση. μπα το πολυ μεχρι τα 3GHz λεω να το παω με τη δικη του ψυξη. μου ειχαν πει οτι ειναι καλο το tv tuner αλλα θα το ξανασκεφτω. ασε που εδω στο ρεθυμνο αμφιβαλω αν θα βλεπω ερτ digital( η οτιδηποτε αλλο digital)
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Αν δεν είσαι διατεθειμένος να δώσεις τα ~73 των Corsair, και με 800άρες μια χαρά θα είσαι τότε. Μια χαρά είναι το TV Tuner, απλά έχει αυτό το issue με το remote, το οποίο μπορεί να μην είναι τόσο γενικό. Εξάλλου πόσα κανάλια να αλλάξεις πια... (τα αναλογικά κανάλια δε φαίνονται και πολύ καλά σε LCD, και τα ψηφιακά είναι 4 -και το ένα είναι το RikSat-)
eSATA Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 παρε την dfi το bios δεν ειναι και τοσο χαος αν θες λιγο oc τα βασικα τα βρισκεις
giokspy Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 η αλήθεια ειναι ότι μου φαίνονται λίγο πίσω οι DFI. οι asus δειχνουν πιο συγχρονες και πιο σταθερες. και εφοσον δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις overclocking . ..
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 η αλήθεια ειναι ότι μου φαίνονται λίγο πίσω οι DFI. οι asus δειχνουν πιο συγχρονες και πιο σταθερες. και εφοσον δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις overclocking . .. Περίμενε, έρχονται replys όπου να 'ναι...
giokspy Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 καλη επιλογη την εχω και με εχει βγαλει ασπροσωπο σε ολα τα θεματα....οσο για μνημες αυτες που ειπε και ο Tenshi... σιγουρα αυτες οι μνημες εινα συμβατες με τη συγκεκριμςνη motherboard? γιατι δεν ειναι στη λιστα που δινει η asus
phanispal Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Τα μοντέλα των συμβατών μνημών με οποιαδήποτε μητρική είναι τόσο πολλά που είναι λογικό να μη βρίσκονται όλα στις λίστες που λες.
giokspy Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Τα μοντέλα των συμβατών μνημών με οποιαδήποτε μητρική είναι τόσο πολλά που είναι λογικό να μη βρίσκονται όλα στις λίστες που λες. ok. γιατι εγω νομιζα πως ηταν μονο αυτα και πανικοβληθηκα. αυριο σκοπευω να τα περεγγειλω στο eshop
giokspy Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 τελικη συνθεση: THERMALTAKE VH3001BNS DH103 SEASONIC SP-SS650 650W SILVER POWER INTEL CORE 2 QUAD CORE Q9400 2.66 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX ASUS P5Q MOTHERBOARD(Intel P45 chipset) KINGSTON KHX8500D2T1K2/4G 4GB (2X2GB) PC8500 1066MHZ ASUS EAH4850/HTDI 512MB PCI-E RETAIL PIONEER DVR-116DBK BLACK BULK WESTERN DIGITAL 640GB WD6400AAKS CAVIAR SE16 SATA AC RYAN ACR-DV60017 HIFX EVOLUTION HDMI1.3 DVI-D M/M 1.0M GIGABYTE GK-KM7500 2.4GHZ WIRELESS MULTIMEDIA KEYBOARD & MOUSE σημερα επιτελους εγινε η παραγγελια στο eshop μετα απο ενα μαραθωνιο αναζητησης μητρικης
d3m0n Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 η αλήθεια ειναι ότι μου φαίνονται λίγο πίσω οι DFI. οι asus δειχνουν πιο συγχρονες και πιο σταθερες. και εφοσον δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις overclocking . .. εμμ ναι.... ασχολίαστο... αν δεν έχεις απαιτήσεις στο o/c τότε ναι να πάρεις asus...αλλά όχι και οι DFI πίσω σε τεχνολογία....
giokspy Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 εμμ ναι....ασχολίαστο... παρολο που πολυς κοσμος συνιστα DFI εγω εχω καποιες επιφυλαξεις. κατ αρχην εχει μικροτερο fsb(η bloodiron) απο την asus. στις μνημες παει μεχρι 1066 ενω η asus 1200. επισης φοβαμαι προβληματα ασυμβατοτητος και σταθεροτητας με windows7
phanispal Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εχμμ, έχει πάρει το μάτι σου DFI που πιάνουν 700+ FSB; Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; 2800+ FSB (rated), κι εσύ μιλάς για 1333 και 1600... Τα ονομαστικά δε λένε και πολλά... Μια απ' τα ίδια και με τις μνήμες. Για προβλήματα σταθερότητας με τα 7, δεν έχω ακούσει κάτι...
atropa Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 dfi στα σιγουρα.. οι asus ειναι λιγο.. οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι!
giokspy Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 dfi στα σιγουρα.. οι asus ειναι λιγο.. οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι! εν παση περιπτωση τωρα παρηγγειλα asus(μ'αρεσει που οταν ρωτησα τη γνωμη του υπαλληλου του eshop μου ειπε οτι οι DFI ειναι αγνωστες). αν και η dfi ειχε και optical spdf εξοδο ηχου, ασε που τωρα θα κυκλοφορησει η bloodiron elite με 1μονο pcie για καρτα γραφικων και ακομα πιο φτηνη
phanispal Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Εντάξει, είναι γεγονός ότι οι DFI απευθύνονται σε στενότερο κύκλο, κυρίως εξαιτίας του χαώδους BIOS το οποίο προτιμούν overclockers που είναι γνώστες του αθλήματος. Όχι ότι η P5Q απογοητεύει, ίσα-ίσα που τα πάει μια χαρά σ' αυτόν τον τομέα κι αν εξαιρέσεις το περίεργο σύστημα ψύξης είναι πολύ καλό mobo (έχει και Express Gate).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.