SpyrosR Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μόλις μετακίνησα το μηχάνημά μου στην άλλη άκρη του δωματίου. Συνέδεσα και το router για να δώσω net στο PC μου, νεκρό... δεν άναβε. Δοκίμασα σε άλλη πρίζα μήπως είχε πάθει κάτι το πολύπριζο, τίποτα. Να κάηκε από κάνα σκαμπανέβασμα της ΔΕΗ δύσκολο, το πολύπριζο είναι πάνω σε UPS-εξομαλυντή. Εν τω μεταξύ το τροφοδοτικό του router μόλις το έβγαλα από την πρίζα ζεμάταγε. Κι ακόμα και τώρα, που είναι εκτός ρεύματος ένα τέταρτο περίπου, είναι αρκετά ζεστό. Τουλάχιστον πολύ πιο ζεστό απ' αυτό με το οποίο συνδέομαι τώρα. Το πακετάρω να το πάω στο Πλαίσιο αύριο; Αγοράστηκε την περίοδο των Χριστουγέννων. Όμως έχει σπάσει ένα πλαστικό ποδαράκι από κάτω... υπάρχει περίπτωση να μου πουν σούξου μούξου γι αυτό το λόγο; Είναι το τροφοδοτικό του ή το ίδιο; Δεν έχω διαθέσιμο άλλο 9V ή μεταβλητό για να δοκιμάσω. Μήπως θα 'ταν καλύτερα να πάω να πάρω ένα 9V 1000mA και να μη μπλέκω μ' επιστροφές κι όλα τα όμορφα;
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 καθε τροφοδοτικο ζεστενεται διαφορετικα.οτι εχεις Ups δεν σημανει τιποτα.η παιρνεις αλλο τροφοδοτικο η το πας πισω.το ποδαρακι δφεν καταλαβα απο που εχει σπασει.αν ειναι το τροφοδοτικο η το ιδιο αυτο μπορεις να το δεις με πολυμετρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.