Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Αλλά φωνάζουμε για αυτούς που δεν έχουνε και θέλουν ανωνυμία

δεκτό, αλλά όχι να βλέπω ότι είναι καλύτερο να το γυρίσουμε σε τηλεκάρτα, λες και έχουμε κάτι το τόσο σημαντικό να κρύψουμε...να πεις ότι ανακοίνωσαν ότι γίνονται νόμιμα υποκλοπές να το καταλάβω...

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είπε κανείς τίποτα για κλείδωμα. Μπορείς να βάλεις την κάρτα σου σε όποιο κινητό θέλεις.

μια υποθεση εκανα επειδη ο αριθμος της sim και του ΙΜΕΙ πανε πακετο.

καθώς η οποιαδήποτε ανανέωση χρόνου ομιλίας θα συνδέεται τόσο με τον κωδικό αριθμό της κάρτας του κινητού (IMSI), όσο και με τον κωδικό αριθμό της συσκευής (ΙΜΕΙ).
υποχρεώνουν τους κατόχους καρτοκινητών να δηλώνουν στις εταιρείες οποιαδήποτε μεταβολή κατάστασης του καρτοκινητού τους (π. χ. δωρεά, απώλεια, κλοπή κ.λπ.)

οποτε αν εγω δωσω το κινητο μου σε αλλον για να βαλει τη δικη του sim η το αντιστροφο θα πρεπει να ενημερωσω την εταιρεια ωστε να αφησει για το νεο αριθμο sim και το παλιο ΙΜΕΙ (η ταναπαλιν) να μπορεσει να βαλει μοναδες. εκτος αν καταλαβα λαθος

Δημοσ.
όχι απλά οι ΕΤΑΙΡΙΕΣ θα μπλοκάρουν την πρόσβαση στο εκάστοτε κλεμμένο κινητό (ΙΜΕΙ)

Γιατί, αυτό δεν γίνεται ήδη;

Δημοσ.

O τυπος που το εσκασε με ελικοπτερακι και καθε ειδους τετοιες μλ...ες.

Ο τυπος με το ελικοπτερακι ηταν απλα μια δικαιολογια για να επιβαλλουν αυτο το μετρο.

Γιατι εδω δε μιλαμε για ενα νεο μετρο αλλα για εκβιασμο.Αν δε δωσετε τα στοιχεια σας σας κοβουμε τη συνδεση. :-(

Το Big Brother οσο παμε πλησιαζει.Ισως να παιζουμε ηδη σε καποιο Live show και να μην το εχουμε καταλαβει.

Δημοσ.

Πάντως θα γίνει τεράστιο μπέρδεμα με τόσα εκατομμύρια καρτοκινητα. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι δυνατόν να εφαρμοστεί σωστά χωρίς μπελάδες.

Δημοσ.

ισως και να μην ειναι τοσο αμεσα σχετιζομενα αλλα..ειναι τυχαιο που τωρα παει να περασει αυτο και παραλληλα υπαρχει και μεγαλο θεμα με τις ελευθεριες στο διαδυκτιο?σαν οργανωμενο σχεδιο ας πουμε..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...