{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Killing Floor Website ........................... Killing Floor is a Co-op Survival Horror FPS set in the devastated cities and countryside of England after a series of cloning experiments for the military goes horribly wrong. You and your friends are members of the military dropped into these locations with a simple mission: Survive long enough to cleanse the area of the failed experiments! Cooperative gameplay for up to six players against multiple waves of specimens Persistent Perks system, allowing players to convert their in-game achievements into permanent improvements to their character's skills and abilities Over 40 Steam Achievements, including “Dignity for the dead” for killing 10 enemies feeding on dead teammates' corpses and “Hot Cross Fun” for finishing off 25 burning enemies with a Crossbow Slow-motion “ZEDtime” to better watch those crucial and violent creature deaths, even in multiplayer Solo game mode for offline play Nine different monster types trying to eat your face off, armed with everything from teeth and claws, to chainsaws, chain-guns and rocket-launchers 12+ weapons for the players to chose from, ranging from knives and fire-axes to pump shotguns, rifles and a flamethrower Equip your team with welders, medical tools and body armor to help your odds of survival Choose which Perks to play with to best balance out your co-op team against the horrors Open, non-linear play areas: choose when and where to fight — or run; weld doors closed to direct the monster horde down alternate corridors Fully-configurable, allowing players to change the difficulty level, number of creature waves, or even set up their own favorite waves of monsters Support for Steam Friends and other Steamworks features Includes SDK for the creation of new levels and mods System Requirements Minimum: OS: Windows 2000/XP/Vista Processor: 1.2 GHZ or Equivalent Memory: 512 MB RAM Graphics: 64 MB DX9 Compliant Hard Drive: 2 GB free hard drive space Sound: DX 8.1 Compatible Audio Recommended: OS: Windows 2000/XP/Vista Processor: 2.4 GHZ or Equivalent Memory: 1 GB RAM Graphics: 128 MB DX9 Compliant with PS 2.0 support Hard Drive: 2 GB free hard drive space Sound: Eax Compatible Game Details NA Not yet reviewed. Title: Killing Floor Genre: Action Developer: Tripwire Interactive Publisher: Tripwire Interactive Release Date: 14 May 2009 Languages: English Single-player Co-op Steam Achievements Stats
Mourgolikos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το είδα στο steam. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και είναι και σε καλή τιμή ως pre-order! Μου άρεσε πάντως η ιδέα με τα perks. Επίσης διάβασα πως αν ψοφήσεις σε έναν γύρο τότε "ανασταίνεσαι" στον επόμενο για να συνεχίσεις.
ilos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Και εγώ λέω ως μάλαγξ, γιατί να δώσω τον ωραίο μου παρά σε ένα mod του UT2004 το οποίο το είχα λιώσει στο παρελθόν σε LAN και μέχρι προσφάτως ήταν τζαμπέ με την ίδια σχεδόν engine (community 2.50 release)? Αν θέλετε φευγιό από το l4d να σηκώσω έναν listen στο haunted version 2 που κυκλοφόρησε προχτές στο UT3 (και όντως μαμάει-μέχρι και versus έχει, UE3 κύριοι) και κανονίζουμε με hamachi.
pappous_soulis Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Left 4 Dead wannabe /me don't likes Αν θέλετε φευγιό από το l4d να σηκώσω έναν listen στο haunted version 2 που κυκλοφόρησε προχτές στο UT3 (και όντως μαμάει-μέχρι και versus έχει, UE3 κύριοι) και κανονίζουμε με hamachi. Καλό μου φάνηκε που το τσέκαρα, αλλά φαίνεται υπερβολικά εύκολο..
ilos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Left 4 Dead wannabe/me don't likes Καλό μου φάνηκε που το τσέκαρα, αλλά φαίνεται υπερβολικά εύκολο.. Είναι ακατέργαστο διαμάντι ακόμα. Όντως είναι ολίγον τι unbalanced στους demons, αλλά έχει πραγματάκια που δεν τα έχει ούτε το KF και ούτε το L4D. Ενδεικτικά: 1)XP System με upgrades σε κάθε κατηγορία όπλων (melee-pistols-shotguns-rifles) εώς και tier 4! Π.χ. μπορείς να διαλέξεις να τα κάνεις upgrade 1-1 ή να πάς κατευθείαν all the way στα shotties (lol το προτείνω). 2)Melee instakill charge system. Ειδικά αν ενεργοποίησετε και τον kills slow time mutator είναι όλα τα λεφτά. 3)8 διαφορετικοί demons να διαλέξεις! 4)Πολύ καλά σχεδιασμένα maps και animations. Καλά για το γραφικό αποτέλεσμα έχουμε unreal engine 3... 5)Κρυφά super weapons (4 είδη) σε κάθε πίστα! 6)Enviromental hazzards. Π.χ. στην canyon αρχίζει καταιγίδα και μπορεί να σε κάνει stun κεραυνός! 7)Τα supplies είναι κάπως φτωχά (life+soul stones,ammo refill+upgrade,dynamites) Παππού δεν σε έχουμε πετύχει ποτέ στα μέρη μας (L4D)?
pappous_soulis Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλά δε λέω, έχει πέσει πολύ δουλειά, και φαίνεται. Και μιλάμε για mod. Αλλά χρειάζεται διορθώσεις στο gameplay, αφού δεν είδα τα zombies να αγγίζουν τον παίχτη ούτε μια φορά. :/
Mourgolikos Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Εικόνες και videos (preview) Άντε σε 11 ώρες ξεκινάει
Mourgolikos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) Στα γρήγορα... Γενικά είναι πολύ ωραίο παιχνίδι και για τα χρήματα του μια πολύ καλή επιλογή. Τα γραφικά του είναι αρκετά καλά (με όλες τις επιλογές τέρμα). Τα perks είναι καλή φάση. Σου δίνουν κυρίως bonus στο dmg. Γίνονται upgrade μέσω achievements, π.χ. κάνε 30 headshots. Ο trader από όπου αγοράζεις όπλα κατά τα διαλείμματα (μόνο) μεταξύ των waves αλλάζει συνέχεια θέσεις, κάνοντας το παιχνίδι πιο challenging, καθώς χάνεις την καβάντζα Βέβαια σου δείχνει που είναι ο νέος trader. Το slow motion δίνει ένα cool effect κατά την μάχη (ok, στην αρχή είναι ενδιαφέρον), αλλά και 2 sec περιθώριο να σκεφτείς τον επόμενο στόχο σωστά (το μόνο ουσιαστικά χρήσιμο ). ΔΕΝ υπάρχει crosshair! Aim γίνεται είτε υπολογίζοντας το κέντρο της οθόνης (και πάλι οι σφαίρες πάνε λίγο random), είτε με δεξί click (που πάλι με τα dual πιστολάκια είναι "κέντρο οθόνης"). Αυτό εμένα μου αρέσει καθώς δίνει έναν τόνο ρεαλισμού και ανεβάζει την δυσκολία. (Στο RO μου πήρε αρκετές ώρες να το συνηθήσω και να το βρω διασκεδαστικό, οπότε εδώ στο KF δεν συνάντησα κάποια δυσκολία) Μπορείς να έχεις διάφορα όπλα ταυτόχρονα. Αλλά προσοχή καθώς οι σφαίρες κοστίζουν. Υπάρχουν πολλά είδη εχθρών. Τα πιο σπαστικά είναι τα invisible που τα βλέπεις μόνο όταν έχουν φτάσει κοντά σου, εκτός κι αν πάρεις το κατάλληλο perk. Το παιχνίδι έχει πολύ δράση, αρκεί να έχεις σημάδι. Τα headshots εκτός από οικονομία στις σφαίρες κρατάνε και πιο μακριά τους "άσχημους". Τέλος έχει τα Mutators (όπως έχει το UT) και αρκετές επιλογές για το είδος του παιχνιδιού, δίνοντας, γενικά, την εντύπωση πως είναι πολύ customizable. Καλό αυτό. Συγκριτικά με το L4D, το KF έχει πιο ενδιαφέρον survival (αν σου αρέσει το camp defense έναντι του "from A go to B"), αλλά το versus του L4D δεν το φτάνει. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2009 από Mourgolikos
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Και εγώ άκουσα καλά λόγια αλλα ανούσιο ένα game χωρίς versus για μένα, έτσι όπως δεν έπαιξα σχεδόν ποτε co-op στο L4D.
sintalkas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με ένα παιχνίδι του steam και πιο συγκεκριμένα το killing floor.Βασικά το πρόβλημα είναι ότι ενώ μπαίνω κανονικά στους σέρβερς ,μόλις πάω να παίξω και μετά από κανένα 2λέπτο σταματάει ο παίχτης μου και όλοι οι παίκτες γύρω μου να κινούνται και σταματάει και ο counter να μετρά αντίστροφα.Έχω ήδη κάνει επανεγκατάσταση το game 2 φορές αλλά τίποτα.Ξέρετε πως μπορώ να απευθυνθώ στους υπεύθυνους του παιχνιδιού ή του steam ωστέ να βρω μια λύση και να ξαναπολαυσω το αγαπημένο παιχνίδι μου?
{import*} Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 1)Όταν παίζεις multiplayer πάτα το πλήκτρο TAB και δές την στήλη με το όνομα PING αν είσαι πάνω απο 200ms τρώς αυτόματα disconnect 1.1)Αν ισχύει αυτό τότε : α)Πάτα το πλήκτρο "~" και γράψε "reconnect" (Χώρίς τα αυτάκια) 2)Καλό είναι να παίζεις σε servers με ping μέχρι 150ms 3)Κλείσε το firewall αν έχει άλλο εκτός των Windows 4)Έγω χρειάστηκε να βάλω τους νέους drivers της κάρτας δικτύου για να σταθεροποιηθεί το Ping 5)Πολλοί λένε για update το Firmware του router Αν είσαι αρκετά προχωρημένος το κάνεις εγώ δεν το έκανα γιατί δεν είχε ενημέρωση 6)Άνοιξε το QoS (Quality of Service) στο router σου 7)Πολλοί λένε επίσης να ανοιξέις τις πόρτες 7707 και διάφορες άλλες. Για περισσότερες πληροφορίες google.gr 8)Μείωσε τα γραφικά αν το μηχάνημα δεν τα σηκώνει 9)Πήγαινε εδώ --> Killing Floor Servers και δίαλεξε servers κυρίως απο Γερμανία,Ιταλία και γενικότερα απο χώρες κοντινές για να ειναι όσο το δυνατό πιο μειωμένο το Ping σου 10)Κάνε ενημέρωση το λειτουργικό αν δεν έχει τα τελευταία Service Packs 11)Τα ξαναλέμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα