washcloud Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δεν καταλαβαινω που κολλαει με το θεμα αλλα... Εισαι ηρωας απ'αλλο πλανητη,sport billy,με ειδικη αποστολη κομητης μπλα μπλα μπλα...omg γτ το θυμαμαι αυτο ?!? ...έτσι...έτσι... (δεν ξέρω γτ το θυμάσαι αυτό - αλλά ξέρω γιατί το είπα εγώ : ήταν το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου, όταν διάβασα το ηρωικό "ΓΡ'ΑΓΟΥΝ sul" post.... Ήρως λέμε...Ήρως........Απ' άλλο πλανήτη κανονικότατα..........Κομήτης; Θα δείξει...... )
nhn Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Το θέμα δεν είναι τα laptop αλλά τα εκπαιδευτικά προγράμματα που χρησιμοποιούν στα σχολεία στην Νορβηγία και οι καθηγητές που ξέρουν να τα χρησιμοποιήσουν!!! Στην Ελλάδα υπάρχει όλη η υλη δημοτικού –γυμνάσιου σε ηλεκτρονική μορφή στο site του πανελλήνιου σχολικού δικτύου «http://pi-schools.sch.gr/logismika1/dimotiko/ http://pi-schools.sch.gr/logismika1/gymnasio/» από το 1999 αλλά κανένας δάσκαλος η καθηγητής δεν το ξέρει !!! Μπορεί να τα κατεβάσει δωρεάν αλλά δεν ξέρει ούτε πως δουλεύουν για να τα διδάξει. Η πίκρα είναι ότι τα έχω εγκαταστήσει στα pc του 2 δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου «ΛΥΤΣΙΟ» αλλά κανένας δάσκαλος δεν ξέρει να τα χρησιμοποιήσει ούτε τον υποχρεώνει και το υπουργείο παιδείας. Είμαι Ένας πικραμένος πατέρας ενός μαθητή στην δευτέρα τάξη του δημοτικού σχολείου στο«ΛΥΤΣΙΟ» Χαλανδρίου… ΕΛΛΑΔΑ 2009!!!
jason_rethymno Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 εγώ δεν καταλαβαίνω πως καταλαβαίνεις τα posts του jason Βασικά πάτησα λάθος κουμπί
sintalkas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ωραίο το μέτρο της Νορβηγίας αλλά στο Ελλαδιστάν θα αργήσουμε πολύ να το δούμε ισώς 2020 και βάλε ασέ που μόλις το φέρουν θα το μεταφέρουν αρπά κόλα όπως κάνουν τόσα χρόνια.Επίσης κάποιος έλεγε για αδικό και προχειροφτιαγμένο σύστημα εκπαίδευσης στην Ελλάδα.Θα ηθέλα να δω που το είδε το σύστημα ,που αν δεν είχαμε μπει στην Ε.Ε. τα μεγαλά τσάκια θα μας είχαν κάνει χειρότερους και από τους Αλβάνους.
andreas_g Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλη η ολη φαση στην Νορβηγια και γιατι οχι να την δουμε και στην Ελλαδα, οταν και οπως θα εχει γινει!!!! Αλλα εγω αναρωτηεμαι.....στα laptop που πηρανε αυτα τα παιδια......που καλος τα πηρανε........θα μπορουσε ενας μαθητης να τα πηραξει???? Θα μπορουσε, για παραδειγμα να βαλει Linux πανω στο μηχανημα η θα το του απαγορευανε γιατι δεν θα μπορουσε να τρεξει το προγραμμα που θα τους ελεγχει, γιατι προφανος με προεγκατεστημενα windows θα ειναι!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes: Και πες οτι δεν χρειαζεται λογισμικο στο μηχανημα για τον ελεγχο του μαθητη, μονο ενα φιλτρο στο δικτυο του σχολειου για να κοβει μερικα sites.......... Ποσο δυσκολο ειναι να το περασεις??????? Γιατι εμενα χθες με εκοβε το δικτυο της σχολης μου, μπηκα σε ενα proxy-site(δεν ξερω αμα πρεπει να πω πιο ειναι γιατι μια φορα πηγα να την πατησω) και μπηκα εκει που ηθελα!!!!Και αυτο ειναι το πιο απλο που σκεφτεσαι..........ακομα και εγω και δεν νιωθω απο ασφαλεια δικτυων!!!!!
PaNtZ0 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Εγώ γιατί γράφω πιο γρήγορα στο PC απ'ότι στο χέρι?Παρ'όλο που είμαι σε σχολή που πρέπει να πηγαίνω κάθε μέρα και να σημειώνω.. Πάντως στην Ελλαδίτσα ακόμα με κιμωλία είμαστε.Πλέον σχεδόν το 50% έχει laptop/netbook στην Ελλάδα.Είναι τόσο δύσκολο να βάλουν 30 πρίζες και να φέρνει ο καθένας τον υπολογιστή του-έστω αν θέλει-?Στην τελική ας βγάλουν κάποιο πρόγραμμα που θα υπάρχει επιδότηση και να παίρνεις το netbookaki με 80-100 ευρώπουλα να σ πω πόσοι θα το χρησιμοποιούν
manolisb Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Συγγνωμη παιδες αλλα δεν το βλεπω να γινεται...... κατα την γνωμη μου ειναι πολυ δυσκολο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα