million_voices Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ZZZZZzzzzzZZZZzzzzz ποτε χτυπαει το κουδουνι για διαλειμμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ένα καλό site για ιδέες είναι το http://www.slang.gr
Swimmer21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 το κλασσικό: - θα ερθεις μαζι μας; - Οχι! - Οχιά να σε φάει! - Και να σε καταπιεί - Και να σε χέσει! - Πάνω σου? - Οχι, πανω στη μάνα σου! (οοοοοοοοο) - ....... :lol::lol::lol:
slipknot Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πολύ το γενικεύετε όμως... Αν λογομαχείς με παιδάκι δημοτικού του λες απλά "Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης!!!" και φεύγει κλαμένο.
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Και αν τσακώνεσαι με βρέφος,του κάνεις μπου και φεύγει κλαμένο.(δεν φέυγει δηλαδή αλλά λέμε)
Swimmer21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Πολύ το γενικεύετε όμως... Αν λογομαχείς με παιδάκι δημοτικού του λες απλά "Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης!!!" και φεύγει κλαμένο. Ναι..και μετα θα σου πει: - Δεν φταιω εγω που εισαι τοσο αχαριστος και δεν του αφηνεις κουλουρακια, γι' αυτο δεν ερχεται σε σενα!:lol::lol:
Tenshi Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Η κλωτσιά και το headbut έχασαν την αίγλη τους...σημεία των καιρών;;;
Swimmer21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Η κλωτσιά και το headbut έχασαν την αίγλη τους...σημεία των καιρών;;; Ειμαστε ''πολιτισμενοι'' ανθρωποι πια!
slygeo87 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Σου λέει κάτι κάποιος...και του λες...το βλέπεις αυτό στο παντελόνι μου...; Μόλις ρίξει ματιά στο παντελόνι σου...τον δείχνεις με το δάχτυλο (δείκτη, μέσο γουατέβερ) και τον αποκαλέις...BALLGAZER! αχαχαχαχαχα ...εμένα μ'αρεσε!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 - Φίλε μου, την κοπελιά την ξέρεις... πες μου, τηνε ξέρεις;- Την ξέρω ρε φίλε, έχεις πρόβλημα... όπα man, μην τον δείρεις κιόλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.