Swimmer21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Πώς μπορείς να την ''πεις'' στον άλλο; Δηλαδή οταν σου κάνουν σπαστικές ερωτήσεις ή οταν προσπαθούν να σε ταπώσουν... π.χ. - Ρε! Γιατί βαράς το παιδί? - Ρώτα την μάνα σου! Ξέρετε άλλες παρόμοιες φράσεις?
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Παράδειγμα: εχεις κλεισει τα 14? As a matter of fact, η ηλικία μου δε ξεπερνά το μέγεθος του πέους σου. (5 εκατοστά) :shock::shock:
elven Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Παράδειγμα: Και ανταπαντάει αυτός, -Τη μάνα σου δεν δείχνει να τη νοιάζει Ε μη παρεξηγηθείς εννοείτε δεν κανέναν εδώ έτσι;
elven Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Νταξ άντε Και ανταπαντάει αυτός: -Ναι αλλά απο αυτό βγήκες Καλύτερα;
elven Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 η ηλικία μου δε ξεπερνά το μέγεθος του πέους σου. (5 εκατοστά) -Ναι αλλά απ' αυτό βγήκες
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 -Ναι αλλά απ' αυτό βγήκες λολ..ναι ρε κατάλαβα...λολ :lol::lol: Εννοώ ο,τι δε βλέπω α φακιν θινκ.
evabb Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ειναι απλα ρε παιδια τα πραματα. σκεφτεσαι απλα μια κακια αλλα οχι πολυ βαρια για να εχεις να απαντησεις μετα κατι πιο βαρυ αμα σου την πει. easy thing βλεπεις ενα ελλατωμα πανω στον αλλο και του την λες. παραδειγμα απο ελληνικη ταινια "σαχλαμαρα με το φιογκο" γτ φοραγε παπιγιον
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 "να σας δώσω από 'να δίευρο, να πάτε για πνγκ-πονγκ, να μη μου πηδάτε το θρεντ;" Για αρχή καλό δεν είναι Swimmer21 ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.