Hambos19 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Έχω ένα Wii με την έκδοση 3.4Ε χωρίς modchip Ε λοιπόν ακολούθησα έναν οδηγό στο internet για να το κάνω downgrade και τώρα brickαρε. Μου βγάζει μόνο μια μαύρη οθόνη. Τι μπορώ να κάνω; Διάβασα για το SaveMii αλλά δεν ξέρω αν είναι το το αγοράσω η όχι γιατί διάβασα οτί δεν πετυχαίνει σε όλες τις περιπτώσεις. Αν το στείλω πίσω με εγγύηση θα το δεχτούν; η κοσόλα δεν ανοίχτηκε..
gherudos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Να το στείλεις πίσω και να πείς ότι καθώς έκανε update κόλλησε,να το παίξεις όμως ηλίθιος και πιστευτός γιατί αν καταλάβουν ότι το μπρίκαρες προσπαθώντας να το χακάρεις δεν θα στο αλλάξουν.
Hambos19 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Και ποσες μέρες λες να παρει; και διάβασα οτι παίζει να μου το στείλουν πίσω με τα τελευταία updates.
Hambos19 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 λοιπόν, ας τα πάρουμε λίγο απο τη αρχή..(σόρρυ για το πρήξιμο, αλλά το wii το έχω μόνο μια βδομάδα:Ρ) έχω έκδοση 3.4 το SaveMii λειτούργεί στο boot και θέλει ενα auto boot disk με νεότερη έκδοση για να την εγκαταστήσει.. (νομίζω) 1. Χρειάζεται να έχω game με νεότερο update? 2. Έχω το Zelda Twilight Princess σε γνήσιο.. Χρειάζεται? Όποια άλλη πληροφορία μου δώσετε θα το εκτιμούσα πολυ Ευχαριστώ
Panos1987 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2010 :cry: Γεια σε ολους και χρονια πολλα!εχω προβλημα με το wii!!!αφου περασα τα ios βγηκε μια οθονη με αριθμους το εκλεισα και τελος!black screen!!!το savemii μπορει να κανει δουλεια?????εχω το 3.3Ε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.