-nick- Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Οι τύποι είναι απαράδεκτοι. Μόνο ένα κομμάτι τους μ'αρέσει , το 'Κομμάτια ... ξυπνάς μες το πρωί πρησμένα μάτιαα... " Σε live είναι άθλιοι.
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Το ''λόγια λόγια'' λες.Όντως πολύ ωραίο τραγουδάκι...και το ''φοβάμαι'' καλό είναι.Για live παραπάνω δεν ξέρω αλλά ο X-Ray σε live από Active Member μια χαρά μου ακούγεται.Τραγουδάει κι άλλος;Τελοσπα.
Mika Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 το κακο με τον xray στα live ειναι οτι πινει τοσο πολυ που δεν μπορει να αποδωσει... παντως περα απο τα κομματια που αναφερατε, που ειναι οντως πολυ καλα, εχουν και 2-3 ακομα αλλα ως εκει
ge0rge007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Έχουν μερικά ωραία κομματάκια δεν λέω αλλά σε live...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Είναι έλλειψη σεβασμού προς το κοινό να έχεις "πιεί" τόσο πολύ ώστε να μην μπορείς να βγάλεις λέξη...
slygeo87 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 άκου το "βρώμικο" Πολύ καλό θα έλεγα...ψήθηκα θα κατεβάσω κανά δισκάκι.Έχει τρομερό flow ο x-ray.
elvisjedi Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 εγω παλι νομιζω οτι τα σπανε.. ειναι απο τα λιγα συγκροτηματα (αν οχι το μονο) που παντρευει με τοσο ωραιο τροπο πολλους διαφορετικους ηχους,στυλ κ μουσικα ειδη. κ 2 φορες που τους ειδα live απλα τα σπασαν!
ptsiou Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 εχουν αρκετα καλα κομματια αλλα οντως στα live το ψιλοκουραζουν... το Νο 6 γαμ... τρελο κουπλε απο x-ray, υπαρχει και σε διασκευη με ypo k dj alex
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 είναι οι ρόδες που είχαν βγάλει εκείνο το κομμάτι με την Αρβανιτάκη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.