takis3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Προσφατα εβαλα vista ultimate και εχω το εξης προβλημα. Οταν χρησιμοποιω τον ie8 δεν μπορω να γραψω Ελληνικα μεσα στον browser.Δηλαδη ουτε σε search bar αλλα ουτε και σε φορουμ μπορω να γραψω ελληνικα.Οταν παταω γραμματα μου εμφανιζει οτι θελει δηλαδη παταω το Σιγμα και μου γραφει το Γαμα κεφαλαιο κλπ. Το προβλημα υπαρχει μονο στον ie8 με τον 7 δε δοκιμασα και δε ξερω αν θα το εκανε.Όπου αλλου δοκιμασα τα ελληνικα δουλευουν οκ δηλαδη και σε τχτ αρχειο γραφουν και στον firefox. Εκανα ολες τις προτινομενες αναβαθμισεις απο το windows update αλλα δεν αλλαξε κατι.Region εχω βαλει ελληνικη και τα windows ειναι αγγλικα. Αν ξερει κανεις τι μπορει να φταιει ας μου πει.Ευχαριστώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:53 ---------- Τελικα ειναι καπως περιεργο το προβλημα.Βλεπω οτι υπαρχουν 2 internet explorer 8 στο συστημα!!Μια εκδοση γραφει στο about ie8 σκετο και η αλλη γραφει ie8 64bit.Η 64 μπιτ εκδοση δεν εχει προβλημα τελικα το προβλημα υπαρχει μονο στην απλη.Εχω τα vista ultimate 64bit. Το περιεργο ειναι πως ενω εκανα χειροκινητη εγκατασταση τον ελληνικο ιε8 μηπως λυθει το προβλημα τωρα στο windows update δε βλεπει οτι εχω εγκαταστησει τον ie8 και μου βγαζει ειδοποιηση για να τον εγκαταστησω. Το αλλο κουφο ειναι πως παρολο που εγκαταστησα τον ελληνικο στα μενου τα γραφει ολα ξενα.
takis3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Τελικα μετα απο επαννεκινηση αναγνωριζει τον ιε8 εγκατεστημενο στο windows update.Το μονο περιεργο ειναι πως παρολο που εγκατεστησα τον ελληνκο δειχνει το μενου στα ξενα αλλα αυτο μαλον γινεται επειδη ειναι ξενα τα windows.Ο ιε8 64μπιτ παει σφαιρα και νομιζω ειναι πιο γρηγορος και απο τον 32μπιτ. Παντως ειναι πολυ καλυτερο λειτουργικο απο τα xp και πιο γρηγορο.Μονο δε ξερω απο συμβατοτητα τι γινεται ο χρονος θα δειξει αν και πιστευω οτι ακομα και στην 64μπιτ εκδοση δε θα υπαρχει προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.