Προς το περιεχόμενο

Τις συμβουλές σας για νέο i7 σύστημα.

javaneze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μολις γυρισα απο πλαισιο.

Απογοητευμενος γιατι το HAF παρολο που ειχε γινει η παραγγελια απο τριτη δεν ειχε φτασει ακομα. Αναμενω για αυριο αλλιως παει απο εβδομαδα. :fear:

Αφου πηγα ομως δεν μπορουσα να φυγω με αδεια χερια ...

Πηρα τον i7 920 γιατι πετυχα τυχαια ενα D0 κομματι που ειχαν και τελικα προτιμησα αυτο το τροφοδοτικο Chieftec CFT-850-14C το οποιο δεν ειχα προσεξει οτι ειναι modular.

Chieftec, αλλα δυο που ειχα, δεν ειχα παραπονο.

Αν υπαρχει καποια ενσταση για το PSU μιληστε τωρα πριν του βγαλω τις ζελατινες :P.

Παρειγγηλα επισης να μου φερει αυτες Corsair 6GB DDR3-1600 Ram Kit. OCZ μου ειπαν μονο μεσω internet παραγγελια ....

Ενα εχω μονο να πω, καλα να ειμαστε να δουλευουμε, δοσεις να πληρωνουμε.:-D

Δεν λεω, ηξερα τι πηγαινα να κανω αλλα και οταν εφτασα στο ταμειο με μολις 2 πραγματα και η ταμιας μου ειπε "431 ευρω παρακαλω" αλλαξα 5-6 χρωμματα :-):mad::o:mrgreen:B)

Mobo κολλησα τελικα με το UD5 και αναμενω απο multirama ... αλλη παραγγελια απο κει .. .αηντε να δουμε ..

Δημοσ.

με γεια ! μνήμες πάρα πολύ καλές !όσον αφορά το psu δυστυχώς δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν τα έχω χρησιμοποιήσει , αν και στη θέση σου θα πήγαινα για μια μάρκα όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη (seasonic , enermax ) ώστε να ελαχιστοποιήσω τον κίνδυνο να καούν εξαρτήματα τόσο ακριβά.

javaneze και εγώ από q6600 πέρασα σε i7 .θα δεις μεγάλη διαφορά !

Δημοσ.

Να σαι καλα φιλε. Κοιτα ηθελα να δω καποιον που να εχει το συγκεκριμενο psu αν ειναι δυσαρεστημενος απο κατι.

Την chieftec σαν εταιρια και αξιοπιστια δεν την φοβαμαι... Θυμαμαι και το 1998 το πρωτο μου psu chieftec ηταν νομιζω...

Ειναι χρονια στο κουρμπετι και οχι με κακο ονομα ...

Για την enermax απο την αλλη εχω διαβασει διαφορα κατα καιρους ... οπως εχω διαβασει και για σχεδον ολες τις αλλες, θα μου πεις ...

Για την διαφορα που λες, μολις στηθει το μηχανακι θα αναφερω εντυπωσεις :D

Δημοσ.

μπορουσες να γλιτωσεις γυρω στα 120 ευρώ απο μνήμες + psu... 60 απο μνήμες και αλλα 60 απο psu...και θα είχες εξίσου καλά αποτελέσματα :(

ρε συ javaneze ειδα μια UD5 στις αγγελιες με 150 ευρώ :( ξεχασα να στο πω... http://insomnia.gr/forum/showthread.php?t=314027

σε ψυχωπλάκωσα??? :P :p

Δημοσ.

Kοιτα για τις μνημες ειδα γενικα τι επαιζε και εψαξα και reviews πριν προχωρησω στην παραγγελια. Τις μελετησα και αυτες με τα 90-100 ευρω απλα διαλεξα τις καλυτερες... (Στο ηλιθιο μυαλο μου, μου φανηκαν και φθηνες οταν πριν 2ή3 χρονια ειχα δωσει ο μλκς 300ευρω για 2χ1 γιγα 800αρες ... )

Psu φιλε, modular και 2χ6pin PCIe + 2x8pin PCIe δεν βρηκα φθηνοτερο και οχι μαρκα "kaηkah". Toυλαχιστον απο οσα ειδα στο πλαισιο.

Στο skroutz ισως να εβρισκα και φθηνοτερο αλλά ...

Tην UD5 αγγελια την ξερω και εχω μιλησει και με τον πωλητη που επισης ξερω γιατι εχουμε συνεργαστει ξανα στο παρελθον. ;)

Απλα σκαλωσα να ειναι new το mobo :)

Δημοσ.

Πηγα και ειδα ψυκτρες ...

Ρε μαγκες αυτη η Noctua NH-U12P ειναι σαν κεφαλι!

Τεραστια!

Θα καταληξω μαλλον στην Thermalright 120 που ειχε πιο ανθρωπινο μεγεθος ...

drk2276 με ενα ανεμιστηρακι δεν θα ειναι λες αρκετη;

Αυτο το "push pool" που αναφερεις εννοεις ενα μπρος ενα πισω, το ενα να ρουφαει και το αλλο να φτυνει αντιστοιχα, ετσι;

Σε τι tower και με τι mobo τα εχεις γιατι φοβαμαι μην δεν παιρνει σε χωρο στο haf ...

Δημοσ.

javaneze έτσι ακριβώς είναι.ο ένας ανεμιστήρας σπρώχνει αέρα στην ψύκτρα και ο άλλος τραβάει από την ψύκτρα.το έχω τοποθετήσει πάνω σε ένα asus p6t μεσα σε ένα lian-li pc-7 (midi κουτί).

με τον 2ο ανεμιστήρα έχω 2-3 βαθμούς διαφορά προς τα κάτω σε σχέση με τον ένα.

Δημοσ.

Τελικα δεν βρηκα την 120 για 1366 και πηρα μια Xigmatek thor's Hammer που μου προτεινε ενας υπαλληλος του πλαισιου με ενα silenx 12αρι ανεμιστηρακι.

Βλεπουμε αργοτερα για δευτερο.

Ολα τα αλλα βρεθηκαν ευτυχως, haf932, UD5,i7,corsair domingator και τελικα ενα corsair HX1000 psu.

Θα γραψω εντυπωσεις οταν με το καλο τα στησω ολα γιατι τωρα αρχιζουν τα δυσκολα...

Δημοσ.

Οντως ωρες ωρες ειχα το ιδιο feeling που ειχα 11 χρονων και ανοιγα ενα συναρμολογουμενο οχημα GiJoe :-D

Moy πηρε 4 μερες με οσο χρονο ξεκλεβα αλλα τα καταφερα.

Ξεκινησα καπως ετσι...

pc1w.jpg

Στις 2 μερες ...

pc2tun.jpg

Και εν τελει ... it's alive!:-D

pc3v.jpg

Ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...