panosno1com Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 θα ηθελα να ρωτησω.εχουμε αυτο το κουτι πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650617 στη περιγραφη λεει: αποσπώμενο motherboard tray το εχει δοκιμασει κανεις σας??ειναι....δαντελενιο,ευθραυστο εννοω δηλαδη???στα ορια της λογικης παντα!βοηθαει στην ευκολοτερη τοποθετηση ψυχτρας??[το αποσπώμενο motherboard tray εννοω] θα με ευχαριστουσε η εμπειρια σας και η αποψη σας!ευχαριστω προκαταβολικα
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Έχω δουλέψει το Xaser το οποίο έχει αποσπώμενο mobo tray, και μπορώ να πω πως μετράει άσχημα. Εύθραυστο απο που κι ως που όμως?
panosno1com Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 εννοω το tray μηπως ειναι...πως να το πω ευαισθητο..δλδ δεν ειναι για πολλα βγαλε-βαλε...δε ξερω πως να το εκφρασω για να γινει απολυτα κατανοητο τι εννοεις μετραει ασχημα???
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αν εννοείς μήπως υπάρχει περίπτωση να στραβώσει, όχι. Και με το "μετράει άσχημα" θέλω να πω ότι αξίζει.
swiftech Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 το καλυτερο πραγμα ειναι να βγαινει το mobo tray εξω.. εχω το xaser VI και το βγαζεις βαζεις τα παντα πανω.. μητρικη μνημες επεξεργαστη ψυχτρες καρτες και μετα απλα το ξαναβαζεις μεσα και ειναι ετοιμο το pc.. οχι να παλευεις απο πανω απο το κουτι.. +5 στο αποσπωμενο mobo tray
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.