Προς το περιεχόμενο

LENOVO R61 8919WB5 προβλημα στην εκκινηση

geo63

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας εχω το LENOVO R61 8919WB5 και καθε φορα που ανοιγει μου εμφανιζει ενα παραθυρο με θεμα τερματισμος λειτουργιας των windows και απο κατω λεει τι θελω να κανω παταω το ακυρο αλλα τιποτα μου εχει σπασει τα νευρα και δεν μπορω να βρω απο που ακυρωνεται αυτη η κωλολειτουργια αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ειμαι υποχρεος :fear:

Δημοσ.
παιδια γεια σας εχω το LENOVO R61 8919WB5 και καθε φορα που ανοιγει μου εμφανιζει ενα παραθυρο με θεμα τερματισμος λειτουργιας των windows και απο κατω λεει τι θελω να κανω παταω το ακυρο αλλα τιποτα μου εχει σπασει τα νευρα και δεν μπορω να βρω απο που ακυρωνεται αυτη η κωλολειτουργια αν μπορειτε να με βοηθησετε θα σας ειμαι υποχρεος :fear:

Μπες σε safe mode να δεις τι γίνετε ?

Δημοσ.

Eιναι τερματισμος εργασιας των windows που λεει πως να κλεισω το laptop εχει επιλογες τερματισμο-αδρανοποιηση και καποιες αλλες εγω του λεω ακυρο αλλα αυτο δεν το δεχεται και δεν με αφηνει να κανω καμμια αλλη κινηση

Δημοσ.
Eιναι τερματισμος εργασιας των windows που λεει πως να κλεισω το laptop εχει επιλογες τερματισμο-αδρανοποιηση και καποιες αλλες εγω του λεω ακυρο αλλα αυτο δεν το δεχεται και δεν με αφηνει να κανω καμμια αλλη κινηση

Αν έχεις cd των xp βάλτα να γλυτώσεις , τα έβαλα πριν από 20 μέρες στο ίδιο μηχανάκι και έχει τρελλή διαφορά !!!:devil:

Δημοσ.

δεν θα υπαρξει προβλημα με την ολη λειτουργια επειδη εχει μεσα εγκατεστημενο τα vista απο τη μανα του εσυ απο οταν τα εβαλες δουλευει ρολοι δεν αντιμετωπισες κανενα προβλημα

Δημοσ.
δεν θα υπαρξει προβλημα με την ολη λειτουργια επειδη εχει μεσα εγκατεστημενο τα vista απο τη μανα του εσυ απο οταν τα εβαλες δουλευει ρολοι δεν αντιμετωπισες κανενα προβλημα

Το μηχανάκι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα xp , βάλτα άφοβα και για να μην ψάχνεσαι δες εδώ !! :devil:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=297833

Δημοσ.

προβλημα δεν μου βλεπει τον σκληρο και δεν μπορω να συνεχισω καμμια βοηθεια

Δημοσ.
προβλημα δεν μου βλεπει τον σκληρο και δεν μπορω να συνεχισω καμμια βοηθεια[/QUOT

Μπες στο bios και κάνε αλλαγή από sata hard disk σε compatibility mode και θα σου δουλέψει( Go into the BIOS, change your hard drive from SATA to compatibility mode ), εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα !!!:X

Δημοσ.

ανοιξα το device manager και μου εχει αρκετα κιτρινα θα τα βρω εκει που μου λες μπορω να τα βαλω στο στικακι και να τα φορτωσω απο εκει

Δημοσ.
ανοιξα το device manager και μου εχει αρκετα κιτρινα θα τα βρω εκει που μου λες μπορω να τα βαλω στο στικακι και να τα φορτωσω απο εκει

Ναι μπορείς !! Κάνε υπομονή όμως και δες τα links που σου έδωσα και δεν θα έχεις πρόβλημα !!!:devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...