jimmyfis Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Εχω ενα Acer aspire 5635i σχεδόν 2,5 χρόνια κ σήμερα πρώτη φορά μου έκανε περίεργα κόλπα... εκεί που έπαιζα ένα παιχνίδι, εκλεισε και ενώ ήταν στο ρεύμα με αναμένη την ένδειξη του μετασχηματιστή κανένα λαμπακι στο laptop δεν ήταν ανοιχτό. Πάτησα το power χωρις να κάνει τίποτα, έβγαλα την μπαταρία, πάλι τίποτα κ μόλις έβγαλα το ρεύμα κ έβαλα την μπαταρία άνοιξε. Μου το έκανε 2η φορά πριν λίγο κ βγάζοντας το καλώδιο του μετασχηματιστή άνοιξε πάλι... έχετε καμιά ιδέα για το τι φταίει? τα laptop έχουν τροφοδοτικό όπως τα σταθερά? αν ναι, αλλάζει??? HELP!!!!
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Ναι είναι εκείνο το κουτάκι που είναι στο καλώδιο του ρεύματος,άλλα πιο πιθανό είναι να τα έφτυσε η μπαταριά πάρα αυτό.αυτά συνήθως η δουλεύουν η δεν δουλεύουν,οι μπαταρίες είναι αυτές που κάνουν περίεργα κόλπα.από θερμοκρασια μήπως έσβησε?επειδή τα λαπτοπ με την παρόδω του χρόνου μαζεύουν χνούδια μέσα και δεν γίνετε καλή ψύξη.
jimmyfis Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Ναι είναι εκείνο το κουτάκι που είναι στο καλώδιο του ρεύματος,άλλα πιο πιθανό είναι να τα έφτυσε η μπαταριά πάρα αυτό.αυτά συνήθως η δουλεύουν η δεν δουλεύουν,οι μπαταρίες είναι αυτές που κάνουν περίεργα κόλπα.από θερμοκρασια μήπως έσβησε?επειδή τα λαπτοπ με την παρόδω του χρόνου μαζεύουν χνούδια μέσα και δεν γίνετε καλή ψύξη. Η θερμοκρασία είναι το πρώτο που σκέφτηκα αφού το είχα πάνω στο κρεβάτι και είχε ανέβει η θερμοκρασία λίγο αλλά όχι περισσότερο από άλλες φορές. Επιπλέων με παραξένεψε που δεν αναβαν τα λαμπάκια μπροστα που δείχνουν αν είναι στο ρευμα κλπ. οταν έβγαλα την μπαταρία δεν άλλαξε κάτι αλλά όταν έβγαλα το ρεύμα άνοιξε. Πάντως από την εμπειρία μου στα dekstop όσες φορές αντιμετώπισα καμένους σκληρούς, μητρικές, επεξεργαστές κλπ πάντα το πρόβλημα ήταν σε χαλασμένο τροφοδοτικό... Σήμερα δεν έκανε τίποτα κ γενικά από χθές προσπαθώ να το κρατάω κρύο, έχω κατεβάσει τη λειτουργία της cpu και περιμένω να δω αν θα το ξανακάνει κ με τι συνθήκες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.