Προς το περιεχόμενο

Ipod touch/iphone +itunes!!

Nightstrike

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος ενός ipod touch. Έχω τρελό κώλυμα με το itunes … ωραίο software αλλά απαράδεκτο σε μερικά σημεία…

Θέλω να βάλω ένα ΜΟΝΟ playlist στο ipod, αλλά κάθε φορά που το κάνω μου κάνει sych και σβήνει τα παλιά playlists του ipod(το κάνει επειδή τα παλιά προέρχονται από άλλο pc και δεν τα έχω στο τωρινό)!! Ξέρω ότι όλο αυτό οφείλετε στα δικαιώματα και μαλακιές αλλά ξέρει κανείς έναν τρόπο να το ξεπεράσω??

Επίσης από την εμπειρία σας αξίζει να το crackareis? :fear:

Thanks!

• Moderators
Δημοσ.

Επίσης από την εμπειρία σας αξίζει να το crackareis? :fear:

Αν cracking εννοεις το jailbreak,κανε τον κοπο να δεις τι λεει τοσος κοσμος στα αντιστοιχα τοπικς για iphone/itouch.Ναι,αξιζει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα και γι αυτό εκμεταλεύομαι αυτό που είναι ψιλοσχετικό...

Λοιπόν...

Έχω για παράδειγμα 20 τραγούδια τα οποία φυσικά δεν είναι απο itunes store και τα βάζω να παίξουν απο itunes.

Είναι 20 διαφορετικά εντελώς τραγούδια και θέλω να τα κάνω import σε ΕΝΑ album σαν compilation ας πούμε και να μην είναι το καθένα ξεχωριστά με artist/album/cover στο βλακοitunes.

ΠΩΣ μπορώ να το κάνω αυτό ΕΚΤΟΣ απο το να παλεύω με το get info συνέχεια και να αλλάζω album artist κτλ;

To drag and drop γιατί πέθανε; Δεν μπορώ να κάνω ένα ρημαδοάλμπουμ και να βάζω μέσα με σύρσιμο όποια θέλω; Μόνο με info? Τσατάλια...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα και γι αυτό εκμεταλεύομαι αυτό που είναι ψιλοσχετικό...

Λοιπόν...

Έχω για παράδειγμα 20 τραγούδια τα οποία φυσικά δεν είναι απο itunes store και τα βάζω να παίξουν απο itunes.

Είναι 20 διαφορετικά εντελώς τραγούδια και θέλω να τα κάνω import σε ΕΝΑ album σαν compilation ας πούμε και να μην είναι το καθένα ξεχωριστά με artist/album/cover στο βλακοitunes.

ΠΩΣ μπορώ να το κάνω αυτό ΕΚΤΟΣ απο το να παλεύω με το get info συνέχεια και να αλλάζω album artist κτλ;

To drag and drop γιατί πέθανε; Δεν μπορώ να κάνω ένα ρημαδοάλμπουμ και να βάζω μέσα με σύρσιμο όποια θέλω; Μόνο με info? Τσατάλια...

Δεν σε πιάνω. Το πιο εύκολο αν καταλαβαίνω καλά αυτό που ζητάς, είναι να επιλέξεις και τα 20 μαζί, να κάνεις ένα get info και απλά να γράψεις στο πεδίο Album ένα όνομα, που θα είναι κοινό για όλα αυτά τα κομμάτια. Τελείωσες.

Γιατί σου φαίνεται ζόρι αυτό; Μήπως τα φτιάχνεις ένα - ένα;

• Moderators
Δημοσ.

Μου χε σπασει και μενα τα νευρα το συγκεκριμενο.Η λυση που βρηκα ειναι η εξης.

Θα πειραξεις τα album και artist αλλα θα το κανεις με αυτοματοποιημενο και mass rename το ολο εγχειρημα οποτε με μερικα κλικ θα χεις τελειωσει.

Κατεβασε καποιο id3 tag tool.

Πχ http://download.cnet.com/ID3-TagIT/3000-2169_4-10544467.html

Με αυτο θα ανοιξεις το φακελο με τα διαφορα κομματια-επιλογες που εχεις.Θα τα επιλεξεις ολα,αλλαζεις το album και το artist σε κατι του τυπου Various και στην συνεχεια τα κανεις import στο itunes.

Με το παραπανω εχω στο iphone ενα album Various με διαφορα κομματια;)

Δημοσ.

Ναι αυτό με το Various βολεύει, αλλά εγώ προτιμώ το playlist. έτσι μπορώ να έχω και τα album artworks των τραγουδιών. BTW πως μπορώ να βάλω ένα artwork χειροκίνητα? Α και το πρώτο πρόβλημα το έλυσα βγάζοντας το synch option στο general... εύκολο τελικά...Δεν έχω βρει πώς μεταφέρω τραγούδια/λίστες από ipod σε pc. Αλλά από ότι κατάλαβα δεν γίνετε...

Δημοσ.
Δεν σε πιάνω. Το πιο εύκολο αν καταλαβαίνω καλά αυτό που ζητάς, είναι να επιλέξεις και τα 20 μαζί, να κάνεις ένα get info και απλά να γράψεις στο πεδίο Album ένα όνομα, που θα είναι κοινό για όλα αυτά τα κομμάτια. Τελείωσες.

Γιατί σου φαίνεται ζόρι αυτό; Μήπως τα φτιάχνεις ένα - ένα;

Ναι, κατα καιρούς, ιδιαίτερα με τα mainstream τραγούδια, τυχαίνει.. Και αντί απλά να τα πετάξω μέσα στο album που θέλω, πρέπει να πειράζω το info. ΠΟΣΟ δύσκολο το σύρσιμο ρε apple. ΠΟΣΟ!

Επίσης αν θελήσω τώρα να κάνω κάτι τέτοιο θα πρέπει να ψάχνω ΠΟΥ είναιτα τραγούδια μιας και τα βγάζει χύμα στο κύμα σε μια λίστα όλο και όλο και να κάνω αυτό που λές. Μόνο απο last imported μπορεί να γίνει δουλειά.. Αλλα όντως πρέπει να τα έχεις βάλει το τελευταίο διάστημα και όλα μαζί... Αλλιώς δεν βλέπω φώς.

Μου χε σπασει και μενα τα νευρα το συγκεκριμενο.Η λυση που βρηκα ειναι η εξης.

Θα πειραξεις τα album και artist αλλα θα το κανεις με αυτοματοποιημενο και mass rename το ολο εγχειρημα οποτε με μερικα κλικ θα χεις τελειωσει.

Υπάρχει το εξής πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση την οποία ακολουθώ και εγώ μέχρι τώρα. Αν δεν έχεις τον artist στο filename τότε όλα τα τραγούδια είναι του καλλιτέχνη various και χάνεις τον original artist.

Απο την άλλη μπορείς να αλλάξεις μόνο τον album artist νομίζω.. Αλλα όπως και να έχει είναι ζόρι μεγάλο σε σχέση με ένα απλό ρημάδι drag and drop.

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει το εξής πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση την οποία ακολουθώ και εγώ μέχρι τώρα. Αν δεν έχεις τον artist στο filename τότε όλα τα τραγούδια είναι του καλλιτέχνη various και χάνεις τον original artist.

Απο την άλλη μπορείς να αλλάξεις μόνο τον album artist νομίζω.. Αλλα όπως και να έχει είναι ζόρι μεγάλο σε σχέση με ένα απλό ρημάδι drag and drop.

Yeap,το ξερω αλλα τουλαχιστον ειμαι βολεμενος μ αυτο τον τροπο μια και προτιμω να χω τα διαφορα ξεκαρφωτα κομματια μαζεμενα σε ενα album με κοστος να μην εμφανιζεται ο καλλιτεχνης.

Δημοσ.

Αυτη ειναι φιλοσοφια του Mac λογισμικου... τα τραγουδια οργανωνονται κατα τα tags τους και εγω οταν ειχα windows και μουσικη τα πετουσα οπως να ναι ... θελει να συνιθησεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια αν μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη πανω στο προβλημα μου!

Εχω ενα ipod nano και προσφατα αλλαξα pc (δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα περασα και απο Windows XP σε Vista).Οταν περασα λοιπον στο καινουργιο pc to itunes εκτος φυσικα του οτι δεν μπορεσα να κρατησω ολα τα παλια μου playlist (το καταπια αυτο) τωρα φτιαχνω καινουργια playlists,περναω τραγουδια ολα μια χαρα και όταν κλεινω το προγραμμα και το ξαναανοιγω δεν εχει σωσει τιποτα απολυτως!Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται, στο παλιο μου pc δεν χρειαζοταν καποια ιδιαιτερη ενεργεια για να τα σωσω!Μου διαφευγει κατι??

(Ελπίζω να μην ειμαι off topic και αν ειμαι Sorry!! :fear:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...