archsatan Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 εμένα πάντως κάποτε ένας φίλος ηλεκτρολόγος μου είχε πει πως αλε ρετούρ με ροοστάτη δεν γίνεται... Δεν ξέρω, μπορεί και να είχε άδικο... Κι εσύ πες του να αλλάξει επάγγελμα :Ρ Κρόουμαξ αφού έχεις το σχέδιο, που αντιμετωπίζεις πρόβλημα; Βρές τη φάση με κατσαβίδι και τελείωσες.
Crown Knight Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 τελικα παρολο που συνδεσα τον διακοπτη δεν δουλεψε σωστα. δεν γινεται ροοστατης αλλε-ρετουρ! ακυρωνεις ενα διακοπτη απ τους δυο. οποτε λυσαμε το μυστηριο...
Crown Knight Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 δεν γινεται σιγουρα δυο ροοστατες και μια λαμπα! μου ειπαν για ενα ροοστατη και ενα απλο διακοπτη σε μια λαμπα (αλλε-ρετουρ) οτι γινεται. εγω γυρισα πισω τον ροοστατη γιατι μου ειπαν εκει τελικα πως να τον συνδεσω αλλα δεν δουλεψε σωστα και το εδωσα. οχι αλλα πειραματα!
Evgenios1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Θα εχεις βαλει τον ροοστατη αναμεσα στους διακοπτες. Δε βαριεσε, παρε εναν ηλεκτρολογο να σου το κανει, να κανεις και μια οικογενια ευτυχισμενη(του ηλεκτρολογου)
dazeman Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Γίνεται ως εξής: Στην μία θέση υπάρχει ρεοστάτης και στην άλλη μπουτόν. Επαναλάμβάνω μπουτόν, όχι διακόπτης. Έχω στο σπίτι μου της εταιρείας Merten. Με δύο ρεοστάτες δεν γίνεται αλλέ-ρετούρ, ούτε με ρεοστάτη και διακόπτη τύπου αλλέ απο την άλλη. Απ'ότι γνωρίζω μέχρι στιγμής...
THESPYROS Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 προσοχη υπαρχει και αλλη συνδεσμολογια που διχνει αντιστροφη φορα δοκιμασε πρωτσα την παραπανο και μετα κανε αλλαγες.
iason15 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Παρακαλω !Μπορει καποιος να με βοηθήσει να συνδεσω ενα μονοφασικο μετρητή ρεύματος ? οι επαφες του εχουν τα νουμερα: 1 3 4 6 ευχαριστω...
flo1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δεν ηθελα να ανοιξω αλλο θεμα γιαυτο το βαζω εδω, αν μπορει κανεις να μου πει πως να βρω την αντισταση εισοδου Rin σε αυτο το κυκλωμα με Ιδανικο Τελεστικο Ενισχυτη. Rin=ui/i2 = i2*10 /i2 = 10KΩ ?? , οπου i2: το ρευμα που περναει απο την 10KΩ ...
firewalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Βασικά έχεις διαβάσει καθόλου θεωρία τελεστικών ενισχυτών;
flo1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Βασικά έχεις διαβάσει καθόλου θεωρία τελεστικών ενισχυτών; Nαι, τωρα διαβαζω ακομα στην αρχη ειμαι δεν ξερω και πολλα. Αυτο που εγραψα κατω δεν ειναι σωστο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.