KaiZeR Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Εξαήμερο φεστιβάλ σε νησί μέσα στον Δούναβη. Έχει πάει κανείς ή ξέρει καμία πληροφορία που μπορεί να φανεί χρήσιμη? Sziget Festival Το line up: (αναμένονται και άλλοι) 08001 Armin van Buuren Backyard Babies Birdy Nam Nam Blasted Mechanism Bloc Party Calexico Coldcut De Staat Die Toten Hosen Disco Ensemble Donots Editors Eric Prydz Expatriate Faith No More Fatboy Slim Figli Di Madre Ignota Guajiro Mirabal (Orquesta Buena Vista Social Club) Gwar Haydamaky IAMX Jesus Ramos (Orquesta Buena Vista Social Club) Klaxons Lily Allen Life of Agony Manic Street Preachers Manuel Galbán (Orquesta Buena Vista Social Club) Matatu Maxïmo Park Miloopa Miss Platnum Paul Oakenfold Pendulum Pete Tong Placebo Primal Scream Ska-P Snow Patrol So Kalmery Speed Caravan Squarepusher Tankcsapda The Offspring The Prodigy The Subways The Ting Tings Tiken Jah Fakoly Tricky Turbonegro White Lies
-nick- Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δεν έχω ιδέα. Πάντως από το lineup για μένα αξίζουν 1)Squarepusher ( ασυζητητί) 2) The Prodigy (μιας κ στανταρ παιζουν κ παλια κομματια) 3) Tricky ( ίσως )
Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Οι faith no more στα παπάργια σου ε. Ο χώρος είναι καλή φάση πάντως, είναι ένα νησάκι στη μέση του ποταμού που το χρησιμοποιούν ως μεγάλο πάρκο. Το πρόβλημα είναι πως, απ' ό,τι θυμάμαι, αν και κοντά στην πόλη, πηγαίνουν μόνο ένα ή δύο τρόλλεϋ εκεί κοντά.
arxaggelos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Παιδιά δεν ξέρω για το φεστιβάλ αλλά έχω παέι βουδαπέστη. Είναι πολύ εύκολο να πας στο νησάκι. Έτσι κι αλλιώς δεν θα έκαναν φεστιβάλ σε σημείο που δεν μπορέι να πάει εύκολα κόσμος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.