gorilas1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα να ζητησω την πολύτιμη κατα καιρων βοηθειά σας.. επειδή είδα και απόειδα στην Ελλάδα για δουλειά.. και κατέληξα οτι και 10 ωρες να δουλεύω δεν πρόκειται να πάρω πάνω απο 7 εκατοστάρικα.. ειπα να φυγω για Αμερική... ευτυχώς έγινα και υπήκοος τώρα τελευταία (λόγω συγγενών) και έτσι το σκέφτομαι σοβαρά.. αλλα επειδη δυστυχώς ερωτευτηκαμε και αγαπήσαμε... μηπως ξέρετε πώς θα μπορέσω να πάρω και το αγγελούδι μου μαζί μου... χωρις να είναι παράνομη;; η visa δεν κρατάει πανω απο 2 μήνες..;; (και είναι νωρίς για να την παντρευτώ..) ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. εύχομαι σε όλους να βρείτε και να κάνετε αυτο που ονειρεύεστε..
jason_rethymno Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μικρός είσαι ακόμα, παράτησε την αυτήν και θα βρείς άλλη στην Αμερική.
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ...πάντρεψέ την με άλλον που έχει υπηκοότητα. δεν παίζεσαι...
georgemarios Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Καλησπέρα παιδιά.. Θα ήθελα να ζητησω την πολύτιμη κατα καιρων βοηθειά σας.. επειδή είδα και απόειδα στην Ελλάδα για δουλειά.. και κατέληξα οτι και 10 ωρες να δουλεύω δεν πρόκειται να πάρω πάνω απο 7 εκατοστάρικα.. ειπα να φυγω για Αμερική... ευτυχώς έγινα και υπήκοος τώρα τελευταία (λόγω συγγενών) και έτσι το σκέφτομαι σοβαρά.. αλλα επειδη δυστυχώς ερωτευτηκαμε και αγαπήσαμε... μηπως ξέρετε πώς θα μπορέσω να πάρω και το αγγελούδι μου μαζί μου... χωρις να είναι παράνομη;; η visa δεν κρατάει πανω απο 2 μήνες..;; (και είναι νωρίς για να την παντρευτώ..) ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. εύχομαι σε όλους να βρείτε και να κάνετε αυτο που ονειρεύεστε.. αμα εσυ εχεις την υπηκοοτητα και την παντρευτεις, δεν την αποκτα και αυτη; Ή τελος παντων η διαδικασια δεν γινεται πιο ευκολη; (ειναι προσωπικο το θεμα αλλα φανταζομαι αφου θελεις να την φερεις αμερικη μαλλον για γαμο την πας)
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 για γάμο την πάει........ή.......(μην την πω την μετοχή )
Swimmer21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 για γάμο την πάει........ή.......(μην την πω την μετοχή ) :lol::lol::lol: .....πετώντας!
giorgos147 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αν αραβωνιαστεί... Ορ σαμθινγκ λαϊκ δατ; Μικρός είμαι... Και δε ξερω... Ιδέες δίνω
freedubus Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Να γραφτεί σε κάποιο πανεπιστήμιο ίσως; Θα είναι και ωφέλιμο γι αυτήν.
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ...ναι, να γίνει δικηγόρος, και να τον αφήσει ξεβράκωτο μετά το διαζύγιο
freedubus Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Κοίτα, για να ψάχνει τρόπο το παλικάρι πώς θα περάσει το έτερον ήμισυ απέναντι, νόμιμα, τότε: 1. Είναι ΠΟΛΥ ερωτευμένος (οπότε στεφανώσου τη, καλύτερα νωρίτερα παρά μια ώρα αρχύτερα και ξενοιάζεις) ή 2. Δεν ξέρει τι σημαίνει usa και φοβάται μήπως δε βρεί άλλες γκόμενες εκεί. (οπότε στείλτη γιατί εκεί όχι απλά θα βρεις άλλες, αλλά θα δουλεύεις τέτοιες υπερωρίες που δε θα σου μένει τίποτα να στέλνεις στην πατρίδα, ιφ γιου γκετ μι)
DrLo Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μπορείς πάντα να την υιοθετήσεις ... αν και το sex μετά δε θα είναι ακριβώς το ίδιο
kage Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ευτυχώς έγινα και υπήκοος τώρα τελευταία (λόγω συγγενών) και έτσι το . 1.Πως πειρες αμερικανικη υπηκοοτητα?που κολανε οι συγγενεις? 2.οκ.δουλεια στην αμερικη βρηκες?με ποσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.