Προς το περιεχόμενο

Netbook Multirama-HTXpress Book plus

KaiZeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρασα μία βόλτα από τα Multirama σήμερα για να κοιτάξω netbook... συγκεκριμένα το Acer Aspire ONE D150X

αυτοί φυσικά μου πρότιναν το Multirama-HT Xpress Book Plus

καμία άποψη για το δεύτερο; δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση, ενω βλέπω η μνήμη πάει στα 3 gb. Είναι ένα 50ευρω ακριβότερο, αλλά δεν με απασχολεί.

Δημοσ.
Πέρασα μία βόλτα από τα Multirama σήμερα για να κοιτάξω netbook... συγκεκριμένα το Acer Aspire ONE D150X

αυτοί φυσικά μου πρότιναν το Multirama-HT Xpress Book Plus

καμία άποψη για το δεύτερο; δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση, ενω βλέπω η μνήμη πάει στα 3 gb. Είναι ένα 50ευρω ακριβότερο, αλλά δεν με απασχολεί.

απο οσο ξερω ειναι τυπογραφικο λαθος (;) τα περι 3 γιγα μνημης,αφου το εν λογω λαπτοπακι ειναι το μσι με λογοτυπο μουλτιραμα

κατα τα αλλα με εξαιρεση την εγγυηση εγω θα προτιμουσα ασερ,αφου εχει και πιο γρηγορο επεξεργαστη ενω ερχεται και κατευθειαν με 6ρα μπαταρια

τωρα, με τα 50 ευρω που γλυτωνεις,παιρνεις 2 γιγα μνημη και σου περισευουν κιολας 30+

• Moderators
Δημοσ.

i945GSE/PM chipset, με 3GB υποστηριξη απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ειναι τυπογραφικο.

Πολυ ακριβο κατ εμε γιαυτα που δινει...

Δημοσ.

Πήγα multirama όμως.. από εκει είδα το netbook όπου μου είπαν οτι έχει 3 GB

εκτός άμα δεν έχουν ιδέα και λένε οτι βλέπουν

• Moderators
Δημοσ.
Πήγα multirama όμως.. από εκει είδα το netbook όπου μου είπαν οτι έχει 3 GB

εκτός άμα δεν έχουν ιδέα και λένε οτι βλέπουν

Προφανως και ισχυει το τελευταιο. Τα 2GB ram ειναι φυσικος περιορισμος απο την μαμα-Intel για το 945mobile chipset που φορανε ολ αυτα τα μικρα φορητα.

το acer ειναι καλυτερο, σκεψου οτι 6 ιοντων μπαταρια ισοδυναμει 6-8 ωρες

Η 6cell μπαταρια προφανως και προσδιδει άλλο αερα (αυτονομιας), σε συγκριση με την 3cell. Τα νουμερα που αναφερεις ομως, ουτε στο πιο μακρινο της ονειρο δε τα πιανει.

Για την ακριβεια, αυτονομια 6-8 ωρων (με απλη χρηση, και οχι απλα να κοιτας το desktop), τις φτανει μονο η 9cell battery, κι αυτη προς τις 6 ωρες ομως... οχι 8.

Θα ελεγα γυρω στις 3,5-4,5 ωρες ειναι πιο προσγειωμενο νουμερο που μπορει να περιμενει το παιδι, αν τον νοιαζει η αυτονομια φυσικα.

Δημοσ.

παντός αν πας για το Multirama-HT Xpress Book Plus δες αυτό,που στην ουσία τι λέει,αν σε ένα χρόνο και ένα μηνά καεί η μητρική οκ θα στην αλλάξουν,άλλα αν σου πουν 100 ευρώ εργασία τι θα κάνεις?μάλλον δεν θα δεχτούν να την πάρεις πακέτο για το σπίτι και να την βάλεις μόνος σου ,για αυτό καλύτερα πάρε το κανονικό msi wind που έχει 2 χρονιά εργ/ανταλ και με 100 ευρω λιγότερα post-69020-129063004387_thumb.jpg

Δημοσ.

σκεφτομαι τελικά να παρω το acer, με κανα χρονο παραπάνω εγγύση και επιπλέον ram. κοντα στα ιδια λεφτά, όπως πρότεινε και ο φίλος από πανω

• Moderators
Δημοσ.

Δες κι αυτο... http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=61991

Ειναι ακριβως το ιδιο μηχανημα με αυτο των Multirama (που το πουλανε 100€ πιο ακριβα, αλλα με λιγη παραπανω ραμ και καλυτερη μπαταρια).

Kαι τα 2 ειναι ακριβως τα ιδια με αυτο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904130 (1GB ram υπολογισε κοστιζει 10€)

Δημοσ.

Είδα τυχαία ένα ακόμα netbook

Multirama-HT Xpress Book 3G

και μου δημιουργήθηκε μία απορία διαβάζοντας αυτό "και επιπλέον δυνατότητα για σύνδεση σε δίκτυα 3G HSUPA (πχ. COSMOTE Internet On The Go).

τι σημαίνει αυτό ακριβώς; τα άλλα netbook δεν μπορούν να συνδεθούν στο ιντερνετ με τις broadband συνδέσεις των εταιριών όπως vodafone, cosmote με το κλασσικό stickακι?

• Moderators
Δημοσ.

Απλα δε χρειαζεται το "στικακι".

Και τα αλλα, με το στικακι μια χαρα συνδεονται.

(κολλησες εσυ εκει, στα Μουλτιδραμα...)

Δημοσ.

oχι :P

κατεληξα στο acer, απλά είδα σε μια διαφήμιση αυτό και ήθελα μια διευκρίνηση μην φάω το κεφάλι μου χωρίς λόγο!

Δημοσ.

Το advent είναι 40 ευρώ πιο φθηνό από το Acer που έχω σταμπάρει, το οποίο όμως είναι 6 cell, μισό κιλό ελαφρύτερο και στις ασήμαντες διαφορές o atom N280.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...