Προς το περιεχόμενο

αγορά netbook, complicated..

Condor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Είμαι ένας από τους εκατοντάδες χρήστες του insomnia που έχει μπερδευτεί λίγο-πολύ με την αγορά ενός netbook-laptop... και εδώ χρειάζομαι την βοήθειά σας...

βασικά το θέλω για χρήση office, internet downloading(extracting όσο κάνω κάτι άλλο), καμια ταινιούλα, μουσική κλπ, ασχολούμαι λίγο με site designing η δουλειά μου θα γίνεται εύκολα με ένα netbook 10''-12'';;

γύρω στα 300-400€

έχετε να προτείνεται τίποτα;;;

ευχαριστώ..

Δημοσ.

για ταινιες, μουσικη και χαλαρο ιντερνετ ναι,απο την δικη μου εμπειρια

αλλα μολις καθισεις να δουλεψεις,μετα απο λιγη ωρα,εγω προσωπικα νιωθω τα ματια μου να κουραζονται (εχω βεβαια και 2,5 μυωπιεια)

με 400 παιρνεις απο σατουρν αν δεν κανω λαθος ασερ με Τ3200 πανω, 3 γιγα μνημη και 160ρη σκληρο,15.6 οθονη

γιατι να παρεις νετμπουκ;προσωπικη εκτιμηση,αν θες για χαβαλε και χαλαρα πραγματα παρε ενα 10ρη νετμπουκ,αλλιως κανονικο λαπτοπ αν εχεις σκοπο να περνας πανω απο 1 ωρα την ημερα εκει

• Moderators
Δημοσ.
Καλησπέρα.. Είμαι ένας από τους εκατοντάδες χρήστες του insomnia που έχει μπερδευτεί λίγο-πολύ με την αγορά ενός netbook-laptop... και εδώ χρειάζομαι την βοήθειά σας...

βασικά το θέλω για χρήση office, internet downloading(extracting όσο κάνω κάτι άλλο), καμια ταινιούλα, μουσική κλπ, ασχολούμαι λίγο με site designing η δουλειά μου θα γίνεται εύκολα με ένα netbook 10''-12'';;

γύρω στα 300-400€

ευχαριστώ..

Ταινιουλα μεχρι divx, αααααντε και κανα απλο HD με το ζορι.

Ολα τα άλλα μια χαρα, αρκει να σε καλυπτει η αναλυση.

Δες κατι σε Acer D150X ή MSI Wind U100 ή Advent 4211.

Σε ενδιαφερει η αυτονομια?

(κι εγω εχω 2,5 μυωπια, αλλα οσο ανετα δουλευω στο pc τοσο ανετα δουλευω κι εκει..)

Δημοσ.

Η ουσία είναι ο επεξεργαστής (Atom N270). Απο κει και πέρα, διαφορά στα μηχανήματα υπάρχει στην ποιότητα κατασκευής και σε κάποιες άλλες λεπτομέρειες (πχ μέγεθος πληκτρολογίου, σκληρού δίσκου) οπου θα τις κρίνεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Καλή πρόταση είναι το ACER Aspire One που αναφέρει και ο φίλος GeorgeMan.:-)

Δημοσ.

πρώτα απ' όλα σας ευχαριστώ για τα replies σας..

επειδή θα περνάω πάνω από 1 ώρα δουλειάς (3-4 ώρες) ξεχνάμε το netbook, τι έχτε να προτείνεται σε laptop να 'χει ωραίο design, λεπτό και για παιχνίδια δεν θέλω κανα τέρας, απο καθόλου εώς σε βαθμό "World of Goo" κτλ

με 400 παιρνεις απο σατουρν αν δεν κανω λαθος ασερ με Τ3200 πανω, 3 γιγα μνημη και 160ρη σκληρο,15.6 οθονη

δεν κατάλαβα σε ποιο ακριβώς αναφέρεσαι;;

Δημοσ.

γύρω στα 300-400€

ευχαριστώ..

2 σημεια με προβληματιζουν σε αυτα που ζητας:

1) Ταινιες: Ταινιες παιζουν μια χαρα τα netbooks, ακομα και HD720p... αν ομως εχεις προθεσεις να τρεξεις κατι παραπανω.... ξεχασε το ετσι οπως εχουν τα πραγματα για την ωρα.

2) Site design: Θα βρεις την αναλυση 1024χ600 περιοριστικη... οχι πως δεν μπορεις να κανεις δουλεια... αλλα δεν θα ειναι οτι καλυτερο.

Αν σε αυτα τα 2 σημεια, δεν εχεις απαιτησεις ιδιαιτερες ενα netbook θα σου κανει την δουλεια σου μια χαρα! Δες Acer D150X, Advent 4211 κλπ... η ακομα καλυτερα το ποιοτικοτατο και υψηλης αναλυσης HP Mini 2140 η Dell Mini 12.

Τωρα, αν καταληγεις στο οτι θες το κατι παραπανω... με 300-400... θα βρεις κατι γκουμουτσες βαριες, χοντρες και α-φορητες στις 15+ ιντσες... Θα θυσιασεις παρα πολλα στην φορητοτητα-αυτονομια για να κερδισεις καποια πραγματα παραπανω στην αναλυση και την ισχυ... αν και θεωρω αυτην την κατηγορια ως κακες κατασκευες φορητων γενικα.

Αν κανεις υπερβαση στα φραγκα που δινεις, θα σου πρότεινα το HP DV2... 12αρι - πραγματικο- με αυξημενη ισχυ, χωρις να χανει σε αυτονομια η φορητοτητα και κανει ολα οσα θες! Αναμενεται πολυ συντομα και στην Ελλαδα...

Δημοσ.

συμφωνώ με αυτά που λες, με ενδιαφέρει η φορητότητα, άλλωστε για αυτό ψάχνω για λαπτοπ, δεν θέλω να πάρω κάτι σε 10 κιλά να είναι ενα black box και τίποτα παραπάνω, θα επέλεγα και με βάση το Design...

Αν κανεις υπερβαση στα φραγκα που δινεις, θα σου πρότεινα το HP DV2... 12αρι - πραγματικο- με αυξημενη ισχυ

πότε το περιμένουμε...;;;

αν είναι να περιμένω πάλι κανα εξάμηνο, ζήτω που καήκαμε... απο εξάμηνο σε εξάμηνο πάω..

βασικά γυαλίζει το πληκτρολόγιο του ή μου φαίνεται;; επειδή έχω δουλέψει σε λαπτοπ με δυαλιστερό keyboard, και δεν μου πολυ-άρεσε.. (ουφ μωρέε άρχισε να γίνεται πολύ κουραστικός... :P)

τίποτα παρόμοιο σε αυτό που λες..

ΥΓ: ας ξεχάσουμε τα λεφτά για την ώρα, αλλα μην πάμε σε κάνα 2.000€..

Δημοσ.

δεν κατάλαβα σε ποιο ακριβώς αναφέρεσαι;;

μοντελο σαν αυτο http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1238485&PriceRange=%E2%82%AC+++399-499&Manufacturer=Acer&category=69977907&catalog=21&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE11FC1F00686CD2E14CC9388C13AA3DA36B31C19AEB272456AE29ABAAB4D89A8B6376CC4D361123610F6679C8DF233453AF9E45BDEA711CEF944B257B55DC1802CA1CE6980062E75AD3F225135DF0C40814B2C51C570F9E95760E449AD1828636BE50F93BE12F9512ED6A9C22AD850E519C7CC6E7C0C73FFC αλλα με ιντελ επεξεργαστη τ3200 επαιζε πριν λιγες μερες σε mediamarkt-saturn

στα 400 ευρω

το ιδιο αγορασα την μ.βδομαδα απο μουλτιραμα αλλα 500,και την επομενη εβδομδα το εβγαλαν προσφορα μειον 100 ευρω εκει

ειχε μικροτερο σκληρο επισης,160 γιγα και γραφικα 4500MHD

Δημοσ.

χωρίς να θέλω να υπερβάλλω, αλλά μου φαίνεται λίγο "τεράστιο" συν τις άλλοις δεν θέλω λαπτοπ να 'χει αριθμητικό πληκτρολόγιο... :S

ΥΓ: ασ ξεχάσουμε το όριο στο ποσό που έβαλα..

ρίξε μια ματιά στα προηγούμενα ποστ θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλω..

ευχαριστώ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...