theodoros ch Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 εχω κάνει εκατάσταση την νεα εκδοση 9.04 και δεν έχω ήχο στoυς : amarok -vls -internet (youtube klp).εχω δοκιμάσει διάφορα αλλά δεν γίνετε τίποτα. βεβαια εχω ήχο στην εφαρμογή ¨αναπαραγωγή μουσικής¨ και στην ¨αναπαραγωγή ταινιών ¨ Καμιά βοήθεια παιδιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Τι κάρτα ήχου έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theodoros ch Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 sooudblaster live 5.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Να τα γυρισεις ολα σε alsa ή pulseaudio απο το System > Preferences > Sound και να ξερεις οτι η καρτα σου, σαν creative που ειναι, εχει κακο ιστορικο με το linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theodoros ch Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 πριν που ειχα το ubuntu 8.10 (τώρα 9.04 ) όμως δεν είχα πρόβλημα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.