Προς το περιεχόμενο

Πως καταγραφω Temps gpu σε game?

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται να καταγραφω παιδια τις θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων σε ενα file οταν παιζω ενα παιχνιδι και να τις βλεπω μετα?Οπως δηλαδη γινεται με το core temp.

Δεν ξερω επισης αν μπορω να βλεπω και τις θερμοκρασιες και κατα την διαρκεια του game.Γινεται ?

Δημοσ.
Γινεται να καταγραφω παιδια τις θερμοκρασιες στην καρτα γραφικων σε ενα file οταν παιζω ενα παιχνιδι και να τις βλεπω μετα?Οπως δηλαδη γινεται με το core temp.

Δεν ξερω επισης αν μπορω να βλεπω και τις θερμοκρασιες και κατα την διαρκεια του game.Γινεται ?

με το HWmonitor θα εχεις τοπ και μιν θερμοκρασιες για ολα:-)

Δημοσ.

ok το εβαλα.Μου κανει εντυπωση που οι θερμοκρασιες του cpu στους πυρηνες εχουν διαφορα +6-7 βαθμους απο αυτους που μου γραφει το core temp.

Δημοσ.
ok το εβαλα.Μου κανει εντυπωση που οι θερμοκρασιες του cpu στους πυρηνες εχουν διαφορα +6-7 βαθμους απο αυτους που μου γραφει το core temp.

εμενα δειχνει τα ιδια με εβερεστ...δοκιμασε να το κατεβασεις και απο καπου αλλου μηπως εχει κανα μπααγκ:-)

Δημοσ.
anytime :-)

Για την ερώτησή σου ρίξε μια ματιά εδώ:

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=68526

πολυ καλο .

Μου κανει εντυπωση οτι στο gpuz εχει πληροφοριες για καθε gpu ξεχωριστα.Οταν ομως επιλεγω την δευτερη gpu εκει δεν αναφερει 2 θερμοκρασιες Gpu temp μια στα 42 και αλλη μια στα 38.Ενω στην πρωτη gpu αναφερει μια gpu temp.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...