ge0rge007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Γειά σας! Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που θα μπορέσει να μεγαλώσει το μέγεθος κάποιον αρχείων (στην συγκεκριμένη περίπτωση mp4) χωρίς να τους αλλάξει απολύτως τίποτα.Ουσιαστικά να προσθέσει μερικά άχρηστα bytes. Έχετε ακούσει για κάτι τέτοιο? Ευχαριστώ πολύ!
parsifal Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Όταν λες «απολύτως τίποτα»; Αν πρόκειται για μερικά bytes μόνο, ίσως μπορείς να το καταφέρεις προσθέτοντας μερικές «άχρηστες/ό,τι να 'ναι» πληροφορίες στα μεταδεδομένα των αρχείων. Google για edit mp4 metadata...
flik Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Έχω χρησιμοποιήσει με επιτυχία το byteadder. Αν δεν το βρίσκεις πες μου να στο στείλω
ge0rge007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ευχαριστώ και για τις 2 απαντήσεις! Με βόλεψε περισσότερο το byteadder,πραγματικά ότι έψαχνα!!!
parsifal Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Με ρέγουλο όμως, γιατί αν το συγκεκριμένο utility είναι format-agnostic, ενδέχεται κατά την αναπαραγωγή ή επεξεργασία των αρχείων με κάποια άλλη εφαρμογή να έχεις απροσδιόριστη συμπεριφορά...
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Υπάρχουν και προγράμματα που δημιουργούν κενά αρχεία σε ότι μορφή τους πεις και σε ότι μέγεθος θέλεις. Ήταν χρήσιμα σε παλιότερες εποχές όταν ήθελες να κατεβάσεις από ratio based ftp server. Τώρα τα χρησιμοποιούν οι fake_εράδες για να δημιουργούν ψεύτικα αρχεία torrent.
ge0rge007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Εγώ το θέλω γιατί έχω να τελειώσω μια δουλειά με κάτι videos και το "αφεντικό:p" μου είπε ότι τα θέλει όλα με διαφορετικά μεγέθη γιατί αλλιώς λέει το youtube και άλλα τέτοια sites θα τα διαγράψουν! Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αφού έτσι τα θέλει τι να πώ εγώ... Στην αναπαραγωγή δεν είδα προβλήματα οπότε ελπίζω το καλύτερο! Μου έλυσαν τα χέρια πάντως τα προγράμματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.