Προς το περιεχόμενο

Σελιδοποίηση σε Word

Olga_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπέρα!

Θέλω τη βοήθεια σας. Γραφω μια εργασία στο Word και προσπαθω (χωρίς επιτυχια:fear:) να κανω το εξης:

Η πρώτη σελιδα να μην έχει αριθμο, οι επόμενες 3 που έχουν τα περιεχόμενα να έχουν αριθμούς i,ii,iii και το κυρίως κείμενο 1,2,3,...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?? Είναι επείγον!

Ευχαριστω!!!!!!!!!:-D

Δημοσ.

Αν εννοείς αριθμούς στο υποσέλιδο, γίνεται αρκεί να εφαρμόζεις αλλαγή ενότητας στη σελίδα που θέλεις να αλλάζει ο αριθμός (στο Word 2007 γίνεται από 'Διάταξη σελίδας' › Αλλαγές › '[Αλλαγές ενοτήτων] Επόμενη σελίδα'. Σε κάθε ενότητα που θα δημιουργηθεί εφαρμόζεις και τη μορφοποίηση αρίθμησης που θέλεις.

Δημοσ.
Αν εννοείς αριθμούς στο υποσέλιδο, γίνεται αρκεί να εφαρμόζεις αλλαγή ενότητας στη σελίδα που θέλεις να αλλάζει ο αριθμός (στο Word 2007 γίνεται από 'Διάταξη σελίδας' › Αλλαγές › '[Αλλαγές ενοτήτων] Επόμενη σελίδα'. Σε κάθε ενότητα που θα δημιουργηθεί εφαρμόζεις και τη μορφοποίηση αρίθμησης που θέλεις.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Εχω 2003 αλλά τα καταφερα!;)

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω κι εγώ το 2007 και σήμερα την χρειάστηκα αυτή την ρύθμιση. Στο 2003 είναι εύκολο γιατί όταν πας στην εισαγωγή σελίδων υπάρχει η επιλογή να μην μπει στην πρώτη σελίδα ο αριθμός. Θέλω να βάλω αριθμούς σελίδων σε όλες εκτός από την πρώτη γιατί είναι εξώφυλλο. Μόνο ο τρόπος που ανέφερες υπάρχει; Και πως γίνεται η εισαγωγή αριθμών σελίδας; Απ' το κεφαλίδες και υποσέλιδα να πάω στο υποσέλιδο και να εισάγω τον αριθμό σελίδας ή κατευθείαν από Εισαγωγή-Αριθμοί σελίδας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας!

Δημοσ.

Για το Word 2007, πώς να μην μπαίνει σελιδαρίθμηση στην πρώτη σελίδα:

Κατάργηση της κεφαλίδας ή του υποσέλιδου από την πρώτη σελίδα

• Στην καρτέλα Διάταξη σελίδας, κάντε κλικ στο στοιχείο εκκίνησης του παραθύρου διαλόγου Διαμόρφωση σελίδας και κατόπιν κάντε κλικ στην καρτέλα Διάταξη.
  • Ενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου Διαφορά στην πρώτη σελίδα στην περιοχή Κεφαλίδες και υποσέλιδα. Οι κεφαλίδες και τα υποσέλιδα καταργούνται από την πρώτη σελίδα του εγγράφου.

Γενικά για το θέμα: Εισαγωγή κεφαλίδων και υποσέλιδων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...