mistral Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Υπάρχει ενδεχόμενο να μπορέσω να ανακτήσω τα logs του amsn όταν έχω διαγράψει τον λογαριασμό αυτών των logs? Είχα δηλαδή τον λογαριασμό [email protected] με το windows live id του και απ τις συνομιλίες κράταγα logs. Κάποια στιγμή διέγραψα τον λογαριασμό [email protected] απ το amsn και κατάργησα και το windows live id του. Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δεν γίνεται, αλλά κάνω μια ερώτηση μήπως και υπάρχει και η μία ελαχιστότατη περίπτωση να ανακτήσω αυτά τα logs του [email protected]. Τρέχω ubuntu 8.04 lts. Eυχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Φαντάζομαι οτι τα logs κρατιούνται στο .amsn (ή κάτι παρόμοιο) directory κάτω από το $HOME του χρήστη που τον χρησιμοποιούσε. Σε περίπτωση που χρησιμοποιούσες ext3 filesystem ρίξε μιά ματιά σε αυτό το project. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ πάντως και δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistral Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Φαντάζομαι οτι τα logs κρατιούνται στο .amsn (ή κάτι παρόμοιο) directory κάτω από το $HOME του χρήστη που τον χρησιμοποιούσε. Σε περίπτωση που χρησιμοποιούσες ext3 filesystem ρίξε μιά ματιά σε αυτό το project. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ πάντως και δεν ξέρω αν είναι αποτελεσματικό. ext3 file system έχω Ευχαριστώ.. θα ρίξε μια ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.