Avatar_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά ειναί ασφαλές τα vista gadgets? Γιατί από ότι βλέπω μπορούν και "διαβάζουν" πολλές πληροφορίες. π.χ συχνότητα επεξεργαστή, IP,windows services κτλ.... Πόσο ασφαλή είναι; Το έχει ψάξει κανείς; Στο google που το ψάχνω δεν βρίκα και πολλές πληροφορίες. -Θέλω να βάλω ένα weather gadget και φοβάμε μην με κατασκοπέυουνε! Δεν γουστάρω να τους δίνω πληροφορίες "προσωπικές"
giorgos147 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά ειναί ασφαλές τα vista gadgets? Γιατί από ότι βλέπω μπορούν και "διαβάζουν" πολλές πληροφορίες. π.χ συχνότητα επεξεργαστή, IP,windows services κτλ.... Πόσο ασφαλή είναι; Το έχει ψάξει κανείς; Στο goolge που το ψάχνω δεν βρίκα και πολλές πληροφορίες. -Θέλω να βάλω ένα weather gadget και φοβάμε μην με κατασκοπέυουνε! Δεν γουστάρω να τους δίνω πληροφορίες "προσωπικές" Χαλάρωσε λίγο... Όχι και να σε κατασκοπούνε... Τότε μη ξαναμπείς σε ιστοσελιδα γιατί και αυτή βλέπει την IP σου. Μη ξαναμπείς σε chat room γιατί και αυτό τη βλέπει επίσης. Η συχνότητα του επεξεργαστή... Που κολλάει;;;
Avatar_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Η συχνότητα του επεξεργαστή... Που κολλάει;;; Δεν θέλω να ξέρουν με πόσο "τρέχω" LOL Απλά λέω αφού μπορούν και "διαβάζουν" όλες αυτές τις πληροφορίες, δεν μπορουν να πάρουν και προσωπικές πληροφορίες? Η να βάλουν κάποιο spyware μέσα στο pc?
Street-Fighter Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ρε παιδιά ειναί ασφαλές τα vista gadgets? Γιατί από ότι βλέπω μπορούν και "διαβάζουν" πολλές πληροφορίες. π.χ συχνότητα επεξεργαστή, IP,windows services κτλ.... Πόσο ασφαλή είναι; Το έχει ψάξει κανείς; Στο google που το ψάχνω δεν βρίκα και πολλές πληροφορίες. -Θέλω να βάλω ένα weather gadget και φοβάμε μην με κατασκοπέυουνε! Δεν γουστάρω να τους δίνω πληροφορίες "προσωπικές" Δεν είναι ασφαλές τα gadgets. Ειναι μικρο εφαρμογές της οποίες μπορεί να της φτιάξει "όποιος θέλει". Βεβαια αν βάζεις επίσημα της ms δεν νομίζω να έχεις τέτοια προβλήματα.
Avatar_GR Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Αυτό είναι που φοβάμαι, οτι ο καθένας φτιάχνει vista gadget και ποιος ξέρει τι βρομοδουλειά το έχει προγραμματίσει να κάνει απο πίσω....
PCharon Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δε νομίζω πως μπορούν να είναι ιδιαίτερα επισφαλή. Τουλάχιστον όχι χειρότερα από το να ανοίγεις μια σελίδα με τον ΙΕ. Στο κάτω κάτω δεν είναι κλειστός κώδικας. ο/η ασφαλής οι ασφαλείς το ασφαλές τα ασφαλή
Avatar_GR Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 ο/η ασφαλής οι ασφαλείς το ασφαλές τα ασφαλή Ούτε ο "Μπαμπινιώτης¨να ήσουνα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.