Προς το περιεχόμενο

iPhone 3G drops calls-on headphones

gs20309

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αντιμετωπίζω τις 2 τελευταίες βδομάδες ένα θεματάκι με τις κλήσεις.

Όταν έχω το iphone συνδεδεμένο με τα headphones (τα original apple) και ακούω μουσική ή απλά τα έχω συνδεδεμένα και κάποιος με πάρει τηλέφωνο,

πατώντας το κουμπί για να απαντήσω στην κλήση κατευθείαν η κλήση κόβεται κ βγάζει call failed , call back ή cancel έτσι όπως κάνει δηλαδή όταν χάνει το δίκτυο κ μετά κλασσικά εμφανίζεται accept vodafone κτλ.. δεν μπορώ να το καταλάβω.

συμβαίνει μόνο όταν έχω τα ακουστικά , χωρίς ακουστικά οι κλήσεις πραγματοποιούνται άψογα κ επίσης τα ακουστικά λειτουργούν φυσιολογικά όταν ακούω μουσική (δηλαδή το κουμπί των headphones ανταποκρίνεται άψογα στην λειτουργία σταμάτα,ξεκίνα,κ επόμενο τραγούδι) οπότε πιστεύω πως δεν φταίνε τα ακουστικά.

Δοκίμασα restore αλλά δεν άλλαξε κάτι.. αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο θέμα.. μήπως έχει να κάνει με κάποιο τελευταίο update ή κάποια εφαρμογή?

Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει ξεκλέιδωμα του λογισμικού ή τίποτα τέτοιο..κ επίσης το ίδιο συμβαίνει όταν προσπαθώ να πραγματοποιήσω κλήσεις εχοντας συνδεδεμένα τα ακουστικά.σαν να χάνει το δίκτυο. Θέλω τη γνώμη σας γιατί δεν έχω καμία όρεξη να παω στη vodafone πάλι.. με έχουνε στη μπούκα.:mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχεις βάλει το τελευταίο firmware v. 2.2.1, γιατί απ'ότι θυμάμαι αυτό το πρόβλημα το είχαν σε παλιότερες εκδόσεις firmware.

ναι το τελευταίο έχω...

Α επίσης να συμπληρώσω πως την ώρα που πάω να κάνω κλήση με τα ακουστικά πριν "πέσει" η κλήση κάτι ένα τσιριχτό ήχο σαν τσιιιιτ -διάρκειας 1 δευτερολέπτου..

Δοκίμασε με άλλα ακουστικά, πιθανών αυτά που έχεις να είναι προβληματικά. Μπορεί, βέβαια να έχει πρόβλημα και η υποδοχή των ακουστικών στο τηλέφωνο. Οπότε στην δεύτερη περίπτωση δεν γλυτώνεις την επισκευή από την vodafone.

Δοκίμασε με άλλα ακουστικά, πιθανών αυτά που έχεις να είναι προβληματικά. Μπορεί, βέβαια να έχει πρόβλημα και η υποδοχή των ακουστικών στο τηλέφωνο. Οπότε στην δεύτερη περίπτωση δεν γλυτώνεις την επισκευή από την vodafone.

Δεν παμε καλά , μόλις παρατήρησα ότι χάνει την κλήση κ χωρίς τα ακουστικά άσχετα άμα πατήσω ανοιχτή ακρόαση.. αυτό δεν το έκανε πιο πριν.. το επόμενο βήμα ποιο είναι? να μην κάνει καθόλου κλήσεις.. ? :cry::cry::cry::cry::cry:

Δεν παμε καλά , μόλις παρατήρησα ότι χάνει την κλήση κ χωρίς τα ακουστικά άσχετα άμα πατήσω ανοιχτή ακρόαση.. αυτό δεν το έκανε πιο πριν.. το επόμενο βήμα ποιο είναι? να μην κάνει καθόλου κλήσεις.. ? :cry::cry::cry::cry::cry:

χωρις bluetooth κανει κλησεις το iphone κανονικα? εαν ναι ειναι προβλημα τον ακουστικων που εχεις.

για ριχτου και ενα restore στο iphone με την 2.2.1 μεσω itunes και ξαναδοκιμασε μια να δεις εαν πεζουν.

χωρις bluetooth κανει κλησεις το iphone κανονικα? εαν ναι ειναι προβλημα τον ακουστικων που εχεις.

για ριχτου και ενα restore στο iphone με την 2.2.1 μεσω itunes και ξαναδοκιμασε μια να δεις εαν πεζουν.

restore εκανα κ δεν ειδα καμια διαφορά, δυστυχώς δεν έχω bluetooth να δοκιμάσω, δεν εχει κ κανενας γνωστός μου iphone να δοκιμάσω άλλα ακουστικά λολ αλλά δεν παίζει να είναι τα ακουστικά γιατί κάνει το ίδιο κ σε speaker mode όταν το εβαλα ανοιχτή ακρόαση.. πέφτει η κλήση .

είδα σε ένα forum αμερικάνικο κάποιους που είχαν αντίστοιχο πρόβλημα λέει δεν βρήκαν λύση πέρα της επιστροφής για service - αντικατάστασης.. κάτι για bug κτλ

τι να είπω! θα το πήγαινα στη voda αλλα το χρειάζομαι για το gps επειδή θα λείπω εκτός, αν δεν καταφέρω να το διορθώσω θα το πάω τον ιούνιο.. εκτός αν εντομετακσύ βγεί το 3.0 κ λυθεί το πρόβλημα. κάτι έκεί με τα υpdate - network εγινε μαλλον ...

γιαυτό ρωτάω αν έχει κανείς ή είχε το ίδιο πρόβλημα...:fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...