andreapaog328 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 έχω ένα flash 8GB Sony αγορασμένο περίπου πρίν απο ένα μήνα. Χτές πήγαμε να περάσουμε μερικά τραγούδια απο pc φίλου (vista), η διαδικασία της αντιγραφής στούπωσε...με αποτέλεσμα τώρα να μην μου αναγνωρίζει το flash. Δοκίμασα format με το Hp Format Tool (το format των windows ούτε που βγαίνει) αλλά μου λέει " the portable device is write protected". Δεν μπορώ να γράψω τίποτα στο flash και τα windows δεν αναγνωρίζουν την χωρητικότητα του. Δοκίμασα και format απο safe mode αλλα πάλι τίποτα. To flash δεν έχει διακόπτη προστασία εγγραφής. Καμια άλλη ιδέα κανείς?
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 έχω ένα flash 8GB Sony αγορασμένο περίπου πρίν απο ένα μήνα Καμια άλλη ιδέα κανείς? Επιστροφή.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 απο multirama το πήρα...πόσο καιρό εγγύηση έχουν αυτά τα μαραθέτια? γενικά τα δέχονται ή θα μου αρχίσουν τις ιστορίες?
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 με την απόδειξη αγοράς ανά χείρας, δεν πρόκειται να σου αρχίσουν τίποτα η "γενική" εγγύηση για τέτοια...μαραφέτια, είναι συνήθως (αν και..."παρανόμως") (μόνο) ένας χρόνος (οφείλουν να αναφέρουν 2, για να μην "αρχίζεις ιστορίες")
andreapaog328 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 σε αυτές τις περιπτώσεις τι γίνεται? μου δινουν το ίδιο, με αφήνουν να αγοράσω κάτι άλλο στα ίδια χρήματα? εξαρτάται απο την "πολιτική" του μαγαζιού?
washcloud Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 μάλλον αρχίζ-ουν από το τελευταίο, το οποίο συμπεριλαμβάνει σε τί έχουν διαθεσιμότητα : σε φλασάκια, σε λεφτά ή σε θράσος. "σύμφωνα πάντως με τον νόμο", η πρώτη τους υποχρέωση πάει ως : σου το αντικαθιστούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ με ίδιο ή "ισάξιο" (χωρητικότητα, δυνατότητες, ποιότητα κτλ). Αλλιώς,,,,,είτε με κάτι καλύτερο (φλασάκι πάντα) κι αν τελικώς δεν μπορούν να σε καλύψουν, οφείλουν να σου δώσουν τα γκαφρά που έδωσες, πίσω/ ή να πάρεις πάρεις κάποιο άλλο προιόν της ίδιας αξίας, ή και μεγαλύτερης, πληρώνοντας τη διαφορά (η τελευταία φάση λέγεται "κόψιμο/έκδοση πιστωτικού") ανάλογα με το "πού θα πέσεις", μπροείς να προβάλλεις και τις δικές σου επιθυμίες, και να τα βρείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.