Προς το περιεχόμενο

αλλαγη γλωσσας σε Vista

gale7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω Windows Vista Basic και η default γλωσσα ειναι τα ελληνικα. πως μπορω να κανω τα αγγλικα. (πηγα απο πινακα ελεγχου, τοπικες ρυθμισεις & ρυθμισεις γλωσσας αλλα δε καταφερα και πολλα). ευχαριστω.

Δημοσ.
εχω Windows Vista Basic και η default γλωσσα ειναι τα ελληνικα. πως μπορω να κανω τα αγγλικα. (πηγα απο πινακα ελεγχου, τοπικες ρυθμισεις & ρυθμισεις γλωσσας αλλα δε καταφερα και πολλα). ευχαριστω.

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο της γλώσσας κάτω στη μπάρα εργασιών, μετά ρυθμίσεις και μετά θα βρεις τι πρέπει να αλλάξεις :o

Δημοσ.

ξεχασα να αναφερω οτι εκανα την αλλαγη στη προεπιλεγμενη γλωσσα εισαγωγης και τπτ........

Δημοσ.

Αν μιλάς για αλλαγή της γλώσσας των μενού των Windows τότε χρειάζεσαι το Vista MUI, το οποίο όμως απαιτεί Vista Ultimate και πάνω...

Δημοσ.
Αν μιλάς για αλλαγή της γλώσσας των μενού των Windows τότε χρειάζεσαι το Vista MUI, το οποίο όμως απαιτεί Vista Ultimate και πάνω...

οχι φιλε μου. αλλαγη γλωσσας στη γραφη. δεν χερω αν υπαρχει καποιο fix να το τρεξω, γιατι απο αυτα που εψαχα και απο τη βοηθεια του giorgos147 δεν εβγαλα ακρη. ευχαριστω

Δημοσ.

το εχω κανει και αυτο. εκανα restart και τπτ (τα vista που εχει ειναι αυθεντικα και ειναι η πρωτη φορα που ανοιγει το laptop - τα ειχε μεσα προεγκατεστημενα)

Δημοσ.

Alt Gr + Shift ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...