xp-user Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Να ζητησω και εγω την βοηθεια σας. 1)Ειχα το Νορτον και καπια στιγμη το ξηλωσα,αλλα μου αφησε μετονομασμενο το καδο ανακυκλωσης ως NORTON PROTECTED RECYCLED BIN καπιος τροπος να επανελθει στη παλια του ονομασια?? 2)τον slave δισκο οταν παω να τον ανοιξω η με δεξι κλικ η με διπλο κλικ μου βγαζει την ενδειξη...to recycled\ntdr.com δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη Win32... μπορω να τον ανοιξω μονο με δεξι κλικ και εξερευνηση. Ευχαριστω εκ των προτερων.
ss13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Να ζητησω και εγω την βοηθεια σας.1)Ειχα το Νορτον και καπια στιγμη το ξηλωσα,αλλα μου αφησε μετονομασμενο το καδο ανακυκλωσης ως NORTON PROTECTED RECYCLED BIN καπιος τροπος να επανελθει στη παλια του ονομασια?? 2)τον slave δισκο οταν παω να τον ανοιξω η με δεξι κλικ η με διπλο κλικ μου βγαζει την ενδειξη...to recycled\ntdr.com δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη Win32... μπορω να τον ανοιξω μονο με δεξι κλικ και εξερευνηση. Ευχαριστω εκ των προτερων. Δες εδώ , πιθανή λύση !! http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=264095
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.