Προς το περιεχόμενο

PSU αλλαγη η οχι

ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα και ευχαριστώ προκαταβολικά για όσου βοηθήσουν.

πρόσφατα ειχα πάρει ενα PSU Coolmaster m-700 και απο το όνομα καταλαβαίνετε πως είναι 700watt βαζοντας επανω στο pc 2 8800gtx ultra sli με to που φορτώνω κάποιο game πχ Crysis @ 1920x1200 αρχίζει να ακούγετε έντονος θόρυβος απο κάποιο κύκλωμα πού δεν μπορεί να αντέξει το φορτίο ( πιστεύω πως ειναι απο τροφοδοτικό ) ανατρέχοντας σε σιδε που υπολογίζεις τι τροφοδοτικό χρειαζετε ένα pc μου έβγαλε 730watt προτεινόμενο οχι δηλαδή μεγαλύτερο από αυτό που έχω. αν πιστεύετε και εσείς πως χρειαζετε κάποιο 1000 τροφοδοτικό περιμένω μαρκες και μοντέλα αλλά όχι φυσικά αυτά που κοστίζουν μια περιουσια αυτα το φανταζομε και εγώ όπως και ολλοι πως σίγουρα είναι οτι καλύτερο.

asus p5n32-e sli 680i

4Hdd 500Gb 7200

2 8800gtx ultra

q6600 g0 @ 3000 παραπάνω δεν πάει με τίποτα σε αυτό το MOBO

2dvd

4x1Gb ram 800 Crossair

αρκετα usb

kai tower armor Big δεν νομίζω να μην δεν χωράει τα 1000watt τροφοδοτικα

είναι κάποιες μικρές αλλαγές στην υπογραφή

Δημοσ.

Χμμ, για να δούμε.. σύμφωνα με αυτό:http://archive.atomicmpc.com.au/forums.asp?s=2&c=7&t=9354&p=0 το SLI με 2 8800 Ultra καταναλώνει μάξιμουμ 313W.

Άρα, το Coolermaster σου, αν και όχι τίποτα τρελό (700W δε βγάζει σίγουρα), δε θα έπρεπε να ζορίζεται υπό αυτές τις συνθήκες (τσέκαρε βασικά αν ο θόρυβος προέρχεται πράγματι από το τροφοδοτικό).

Imho, δε χρειάζεσαι 1000άρι τροφοδοτικό, απλά ένα πραγματικά καλό 700άρι (μην πω μικρότερο απ' αυτό που έχεις και με πάρεις με τις πέτρες).

Αν έχεις τη δυνατότητα, δοκίμασε ένα άλλο τροφοδοτικό, κατά προτίμηση ποιοτικότερο, ίδιας χωρητικότητας ή και μεγαλύτερης.

Δημοσ.

βασικά είναι δύσκολο να βρω απο που ερχετε ο 8ορηβος μιασ και ειναι υψηλής συχνότητας και το αφτι ξεγελιετε. με την γτσ 512 δεν ειχα τετοιο θορηβο και μαληστα αλλάζει η συχνότητα του και η ενταση σε sli η sigle. Να προσ8εσω πωσ λογο οτι το τροφοδοτικό δίνει 2χ6 καλώδια αναγκάστηκα τράβηξα γραμμες απο τους HDD για την τροφοδοσία των καρτών. αυτές θέλουν 2χ6πιν η κα8εμια

Δημοσ.

To τροφοδοτικό σου δεν είναι ανεπαρκές, μήπως όμως (αν ο ήχος προέρχεται από εκεί) είναι χαλασμένο; Αν είσαι σίγουρος πως ο ήχος προέρχεται απο εκεί, και με κάποιο άλλο τροφοδοτικό λειτουργούν όλα οκ, πήγαινέ τους το πίσω να το δούνε.

Δημοσ.

γιατι δεν δοκιμαζεις να βγαλεις τη μια καρτα να δεις η και τους δισκους αμα ζοριζεται το τροφοδοτικο βγαζοντας τα σιγουρα δεν θα εχει προβλημα.

Δημοσ.
To τροφοδοτικό σου δεν είναι ανεπαρκές, μήπως όμως (αν ο ήχος προέρχεται από εκεί) είναι χαλασμένο; Αν είσαι σίγουρος πως ο ήχος προέρχεται απο εκεί, και με κάποιο άλλο τροφοδοτικό λειτουργούν όλα οκ, πήγαινέ τους το πίσω να το δούνε.

σίγουρα ο τεχνικός θα πει πως φταίει το τροφοδοτικό για να πουλήσει κάποιο άλλο πιο μεγάλο μιας και δίνει μονο 2 τροφοδοσίες για καρτα γραφικών.

οσο για μια καρτα το δοκίμασα και κάνει πάλη θόρυβο αλλά οχι τόσο έντονο. θα το ξαναδοκιμασωο για σιγουρά.

Δημοσ.

δοκημασα να δωσω διαφορετικα τις τροφοδοσιες στην μια καρτα απο pci-e του τροφοδοτικου και στην αλλη απο τους ΗDD kai μου εδωσε 3FPS πιο πριν τις ειχα μια απο pci-e kai mia απο HDD σε κα8ε καρτα (η καρτες θελουν 2 τροφοδοσιες) σημπερασμα η ο τροδοτικο δεν αντεχει η οι εκσοδοι για τους σκληρους ειναι μικρες και εριχναν την αποδοση των καρτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...