markelos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 τελικά η πάνω μπάρα πια είναι; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2933827&postcount=52 Object dock plus και δεν είναι free.
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ markelos... με τόσες μπάρες μπερδεύτηκα
Tzimmys Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Εδώ. Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
21century Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Πολυ καλο desktop εχεις φιλε μου, φυσικα να το δουμε και στην πραξη με την κυκλοφορια του νεου λειτουργικου, απο που θα βρουμε wallpapers win7?
tatos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 και ενα λινκ για το wallpaper StreetFighter αν μπορεις please
godslayerxp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 :-D Στο εικονίδιο του Windows Explorer (3o από δεξιά) στο Dock δουλεύει το δεξί κλικ? Εγώ κάνω Pin to Windows Explorer και άλλες συντομεύσεις φακέλων και θα μου ήταν πολύ χρήσιμο αν δούλευε το δεξί κλικ όπως στην φώτο που έχω ανεβάσει.
Street-Fighter Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Στο εικονίδιο του Windows Explorer (3o από δεξιά) στο Dock δουλεύει το δεξί κλικ? Εγώ κάνω Pin to Windows Explorer και άλλες συντομεύσεις φακέλων και θα μου ήταν πολύ χρήσιμο αν δούλευε το δεξί κλικ όπως στην φώτο που έχω ανεβάσει.[ATTACH]21098[/ATTACH] έχω το rocketdock και δουλεύει μερικά αλλα οχι υποκατηγορίες και έτσι.. Δοκίμασε το object dock. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:21 ---------- και ενα λινκ για το wallpaper StreetFighter αν μπορεις please @t Brolly το rocketdock http://rocketdock.com/
Brolly Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Οριστε και το δικο μου πως κλειδώνω τα gadgets ετσι ωστε να μην γινετε να τα κουνισω κ να εμφανιζετε το μενου τους ? Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2009 από Brolly
Dark-Shadow Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Brolly ωραίο desktop!!! To Wallpaper σου πως λέγεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα