sifounas1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Ωραίο Σίφουνα... ευχαριστω πολυ :-D:-D:-D:-D:-D
koulouri Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 wtf dude??? Πως και τι; δωσε πληροφοριες για το παραπανω!
sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 wtf dude??? Πως και τι; δωσε πληροφοριες για το παραπανω! Ειμαι σε windows καταρχας και την επιφανεια την εχω φτιαξει με το rainmeter.Ειναι προγραμματακι free και το μονο που εχετε να κανετε ειναι ειτε να κατεβασετε ετοιμα themes ειτε διαφορα skins.Το συγκεκριμενο παραπανω μπορειτε να το βρειτε στο παρακατω λινκ Εχει παρα πολλα γενικα το site και αν βρειτε λιγο χρονο μπορειτε να φτιαξετε πολυ ωραια πραγματακια
sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ωχ..rainmeter = mission impossible! Γιατι το λες αυτο?Απλα θελει λιγο χρονο.
adi32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Off topic ποτε δεν εχω καταλαβει γιατι μερικοι γεμιζουν το desktop με ενα σωρο αχρηστα πραγματα που κανουν το συστημα χελωνα Ποιος ο λογος να εχω 3-4 ρολογια και ημερομηνιες και να βλεπω αν εχει ηλιο η βροχη εξω
antonl Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Off topic ποτε δεν εχω καταλαβει γιατι μερικοι γεμιζουν το desktop με ενα σωρο αχρηστα πραγματα που κανουν το συστημα χελωνα Ποιος ο λογος να εχω 3-4 ρολογια και ημερομηνιες και να βλεπω αν εχει ηλιο η βροχη εξω Για λόγους αισθητικής. Εντάξει δεν είμαστε και στην εποχή του pentium 1-2-3. Τα περισσότερα συστήματα έχουν πλέον 2-3 πυρήνες που είναι idle σε desktop καταστάσεις και τα GB RAM περισσεύουν.
sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Για λόγους αισθητικής. Εντάξει δεν είμαστε και στην εποχή του pentium 1-2-3. Τα περισσότερα συστήματα έχουν πλέον 2-3 πυρήνες που είναι idle σε desktop καταστάσεις και τα GB RAM περισσεύουν. Γι'αυτο.Και ειδικα οταν εχεις ενα συστημα που δεν το δουλευεις με βαρια προγραμματα δεν τιθεται κανενα θεμα
sifounas1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Off topic ποτε δεν εχω καταλαβει γιατι μερικοι γεμιζουν το desktop με ενα σωρο αχρηστα πραγματα που κανουν το συστημα χελωνα Ποιος ο λογος να εχω 3-4 ρολογια και ημερομηνιες και να βλεπω αν εχει ηλιο η βροχη εξω γιατι απλα σου φτιαχνει τη διαθεση να το κοιτας ;);)B)B)
adi32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Το wallpaper σου μου τη φτιαχνει πολυ αλλα τα ρολογια και οι θερμοκρασιες οχι :rolleyes:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα