Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Desktop screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς και σου έκανε αυτή την μπάρα πάνω?

Το rocketdock πρέπει να ναι. Αν θες ακριβές skin θα πρέπει να μας το πει ο ίδιος (ή να ψάξεις στα άπειρα που υπάρχουν στο site).

• Απαντ. 819
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα widgets στα δεξια που τα βρηκες??

Τα ρολογια ο καιρος και η ατζεντα ειναι των windows,

το πρασινο που λεει secured ειναι του avast τα υπολοιπα με ψαξιμο και google...

Δημοσ.

ρε μαγκες να ρωτησω κατι για το rocketdock ? γινεται με καποιον τροπο να φενεται παντα στην οθονη αλλα να μην ειναι σε πρωτο πλανο???δεν βρισκω πουθενα τετοια ρυθμιση κ οτι αλλο ν ανοιξω φενεται παντα και δεν βολευει καθολου

Δημοσ.

Sorry για το off-topic αλλά επειδή βλέπω πως πολλοί χρησιμοποιείται το rocketdock, έχετε συναντήσει bugs με 64bit λειτουργικά ή το ότι δεν υποστηρίζονται είναι τυπικό κυρίως;

Δημοσ.

dazeman ένα link για το wallpaper.

Φίλε μου σόρρυ για την αργοπορία της απάντησης αλλά άργησα να το δώ.

Σου έχω ανεβάσει εδώ αυτη την εικόνα και δύο παρόμοιες που έχω στον υπολογιστή μου, και μετά απο πολύ ψάξιμο προς τα πίσω βρήκα και απο που την είχα κατεβάσει :)

http://wallpapers-place.com/nature/field-in-the-sun-hd-wallpaper/

Δημοσ.

Sorry για το off-topic αλλά επειδή βλέπω πως πολλοί χρησιμοποιείται το rocketdock, έχετε συναντήσει bugs με 64bit λειτουργικά ή το ότι δεν υποστηρίζονται είναι τυπικό κυρίως;

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιός είναι ο προβληματισμός σου. Εγώ προσωπικά εχω Win7 64bit και το Rocketdock 32bit δεν μου έχει πετάξει ποτέ πρόβλημα.

Δημοσ.

ρε μαγκες να ρωτησω κατι για το rocketdock ? γινεται με καποιον τροπο να φενεται παντα στην οθονη αλλα να μην ειναι σε πρωτο πλανο???δεν βρισκω πουθενα τετοια ρυθμιση κ οτι αλλο ν ανοιξω φενεται παντα και δεν βολευει καθολου

εκει που λεει επιπεδοποιηση το εχεις στο κανονικο?

Δημοσ.

εκει που λεει επιπεδοποιηση το εχεις στο κανονικο?

οταν το βαζω στο κανονικο δουλευει οπως θελω αλλα οταν παταω το "εμφανιση επιφανειας εργασιας" χανεται.εγω ηθελα αμα γινεται να φενεται παντα αλλα να ειναι σαν τις μικροεφαρμογες.να μπορεις ν ανοιξεις εναν browser χωρις να φενεται στο πλανο

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς ποιός είναι ο προβληματισμός σου. Εγώ προσωπικά εχω Win7 64bit και το Rocketdock 32bit δεν μου έχει πετάξει ποτέ πρόβλημα.

Τελικά το εγκατέστησα κι όλα ΟΚ για την ώρα. Ο προβληματισμός μου προκλήθηκε από εδώ:

* Please note that Windows XP x64 Edition, Windows Vista 64-bit Editions, Windows 7 64-bit Editions, and alternate shells are not yet supported.

source

Δημοσ.

οταν το βαζω στο κανονικο δουλευει οπως θελω αλλα οταν παταω το "εμφανιση επιφανειας εργασιας" χανεται.εγω ηθελα αμα γινεται να φενεται παντα αλλα να ειναι σαν τις μικροεφαρμογες.να μπορεις ν ανοιξεις εναν browser χωρις να φενεται στο πλανο

με μπερδεψες εγω σε win7 ετσι το εχω και ειναι μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...