guido Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/380719-rainmeter-desktop-screenshots-/
liakjim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Απιστευτο!!! Βλεπω raimeter + Vclouds2 αλλα θα μας πεις κ τα υπολοιπα?
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τα έκανα όλα ένα rar με Wallpaper και skins μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ
Cygnus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εντυπωσιακό! Χωρίς να ξέρω τίποτα από rainmeter θα προσπαθήσω να το κάνω το απόγευμα. Είναι δύσκολο γενικά;
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τα παίρνεις τα skins και να τα βάζεις δεν είναι δύσκολο το ποιο δύσκολο είναι να τα συνδυάσεις και να κανείς κάποιες μετατροπές αν χρειαστεί
liakjim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δεν μπορω να κανω να λειτουργησει σωστα τα Launchers (και το recycler) και το Gmail. θα ποσταρεις λιγο τα txt αρχεια?
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τα Launchers είναι προβληματικά ξέχασα να το πω. Αυτά που έχω στην φωτογραφία τα έχω φτιάξει εγώ ο κώδικας είναι αυτός Θα φτιάξεις ένα αρχείο μέσα στον φάκελο rainmeter >[Label1] Meter=STRING MeterStyle=Style X=0 Y=0 Text=Winamp LeftMouseUpAction=!Execute ["D:\Program Files\Winamp\winamp.exe"] η διαδρομή FontColor=37,19,21 το χρώμα FontSize=20 το μέγεθος της γραμματοσειράς FontFace=Adorable το font
liakjim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τα Launchers είναι προβληματικά ξέχασα να το πω. Αυτά που έχω στην φωτογραφία τα έχω φτιάξει εγώ ο κώδικας είναι αυτός Θα φτιάξεις ένα αρχείο μέσα στον φάκελο rainmeter >[Label1] Meter=STRING MeterStyle=Style X=0 Y=0 Text=Winamp LeftMouseUpAction=!Execute ["D:\Program Files\Winamp\winamp.exe"] η διαδρομή FontColor=37,19,21 το χρώμα FontSize=20 το μέγεθος της γραμματοσειράς FontFace=Adorable το font ΟΚ, το εκανα. Εσυ ποια γραμματοσειρα χρησιμοποιεις? Επισης το gmail σου δουλευει? Ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μια που έχω κατεβάσει δεν θυμάμαι να σου πω ακριβός .Το gmail δεν το δοκίμασα καν επειδή δεν το χρησιμοποιώ. P.s για το gmail μπορείς να χρησιμοποίησης αυτό το skin
karmen1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Raf έχω πάθει πλάκα. Τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
free@last Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Να και το δικό μου Φοβερό, ποιά skins του rainmeter και ποιό σετ εικονιδίων έχεις βάλει? Με έχει πιάσει κατάθλιψη,τι έργα τέχνης είναι αυτά ρε παλληκάρια.. Μπράβο..
the_valliant Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Τι το ήθελα και μπήκα στο thread αυτό;;; Κατάθλιψη δε λες τπτ... Νιώθω σα να χρησιμοποιούσα ΖΧ Spectrum τόσα χρόνια!!! Βρήκα δουλειά για το Σ/Κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα