Προς το περιεχόμενο

Windows 7 Desktop screenshots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ετοιμάσου κάποια στιγμή για ιδιαίτερα μαθήματα :P

Γιατί όχι. :P

Να 'μαι πάλι! Για να ξαναζεστάνουμε το θέμα.

Λεπόν, ο rafail δεν έμεινε στα λόγια. Μου έκανε μαθήματα, με άντεξε (βασικό αυτό) και επανέρχομαι με raimeter που τόόόόόόόόόσο καιρό ήθελα :-D . Συμπαθάτε με αν δεν είναι τέλειο αλλά είναι το πρώτο μου :wub: και το ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

rainmeter1.png

By karmen1983 at 2011-02-07

Δημοσ.

^ απλά... υπέροχο. Έχει λίνκ που τα βρήκες; Αλήθεια, όλα αυτά τα rainmeter modules τρώνε πολλούς πόρους/μνήμη? Γενικά μ'αρέσει η λακωνικότητα αλλά με τέτοια desktops είναι δύσκολο να πεις όχι.

Δημοσ.

^ απλά... υπέροχο. Έχει λίνκ που τα βρήκες; Αλήθεια, όλα αυτά τα rainmeter modules τρώνε πολλούς πόρους/μνήμη? Γενικά μ'αρέσει η λακωνικότητα αλλά με τέτοια desktops είναι δύσκολο να πεις όχι.

Link

Link

Link

Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα.

Όσο για την ερώτησή σου περί μνήμης, επειδή ακούστηκε και πιο πριν ότι βαραίνει το σύστημα, εγώ διαφορά δεν είδα.

:D καλη προσπαθεια! δωσε προσοχη στο wallpaper αυτο θα σε καθοδηγησει για τουσ χρωματισμουσ και τισ αποχρωσεις :)

spitha ευχαριστώ :). Έχω κάνει πάρα πολλές αλλαγές σήμερα. Διόρθωσα και μερικές λεπτομέρειες όπως το δεύτερο 17άρι, που αν δεις είναι πιο μεγάλο απο τα υπόλοιπα στις θερμοκρασίες. Βέβαια έχω πολλές απορίες ακόμα αλλά το ψάχνω

Δημοσ.

Λεπόν σχεδόν έτοιμο αλλά θέλει 2 πινελιές

1) Να εξαφανίσω το εικονίδιο του bluetooth, το οποίο έχω φαγωθεί όλη μέρα και δεν έχω βγάλει άκρη

και

2) Πρόσεξε τις δύο φράσεις πάνω και κάτω. Έχουν στην πάνω αριστερή άκρη ένα σχήμα, και δεν ξέρω τι παίζει. Θέλω να το βγάλω.

Ίσως θέλω άλλο wallpaper btw

sshot1qi.png

By karmen1983 at 2011-02-08

Δημοσ.

Λεπόν σχεδόν έτοιμο αλλά θέλει 2 πινελιές

1) Να εξαφανίσω το εικονίδιο του bluetooth, το οποίο έχω φαγωθεί όλη μέρα και δεν έχω βγάλει άκρη

και

2) Πρόσεξε τις δύο φράσεις πάνω και κάτω. Έχουν στην πάνω αριστερή άκρη ένα σχήμα, και δεν ξέρω τι παίζει. Θέλω να το βγάλω.

Ίσως θέλω άλλο wallpaper btw

sshot1qi.png

By karmen1983 at 2011-02-08

Πφφ... Η γνωστή γυναικεία κακογουστιά!!

*me jealous! :P*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...