rafail1994 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τρώει πολλούς πόρους το αινμετερ και εγω το ειχα αλλα δεν αξιζει φιλε μου..... Φίλη . Εγώ το έχω βάλει σε όλα μου τα pc και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα αυτήν την στιγμή χρησιμοποιεί όλο κιόλα 10mb από την ram
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Φίλη Φίλη ναι :lol: Λοιπόν είναι το rocketdock skin http://rocketdock.com/addon/skins/33003 icons chrome and blue icons wallpaper http://img560.imageshack.us/i/tigerfractalinblue.jpg/ Στο wallpaper μπορείς να βρεις αρκετά άλλα, με γούγλι και ψάξιμο σαν tiger fractals Gadgets Gpu Observer Quickmonitor imp's CPU meter All CPU meter WeatherCenter Tanti Calentar Το Rolex είναι το κλασικό των windows απλά με άλλο Skin
HomeBrew Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Windows 7 Ultimate; Nothing too intersting; still simplicity is genius Πραγματικά λιώνω με τα wannabe Mac OS X Screenshots σας. Μιλάμε για μεγάλο κόμπλεξ. WANT A MAC? BUY A MAC. ΚΤΗΧΒΑΙ
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Φίλη . Εγώ το έχω βάλει σε όλα μου τα pc και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα αυτήν την στιγμή χρησιμοποιεί όλο κιόλα 10mb από την ram Εγώ με το σύστημά μου δε νομίζω να φάω κολλήματα πάντως. Ετοιμάσου κάποια στιγμή για ιδιαίτερα μαθήματα
rafail1994 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εγώ με το σύστημά μου δε νομίζω να φάω κολλήματα πάντως. Ετοιμάσου κάποια στιγμή για ιδιαίτερα μαθήματα Γιατί όχι.
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Γιατί όχι. χεχε οκ έκλεισε. Καλή υπομονή και σιδεροκέφαλος με τις απορίες μου
ocSe7en Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εγώ το έχω βάλει σε όλα μου τα pc και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα αυτήν την στιγμή χρησιμοποιεί όλο κιόλα 10mb από την ram Συμφωνώ απόλυτα. Είναι ελαφρύ σαν πούπουλο! Σε ένα laptop το έχω και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.
mrpink Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εδώ και το δικό μου. Αν και ζηλεύω (με τη καλή την έννοια )όσους έχουν ανεβάσει screenshots made in Rainmeter Uploaded with ImageShack.us Μωρέ σουξέ ο τίγρης! Είναι απ'τα καλύτερα wallpaper που έχω δει. Εγώ το είχα με το Nexus Dock, αλλά έτσι όπως έχεις κάνει το Rocket Dock είναι τέλειο. Μόνο που τα gadgets και η taskbar αφαιρούν αντί να προσθέτουν imho.
karmen1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 H task bar είναι μόνιμα σε απόκρυψη βασικά. Τα gadgetakia μου αρέσουν όμως
G-pal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 να και η δική μου τώρα δοκιμάζω το rainmeter... για πείτε μου τι να αλλάξω ? τι δεν σας αρέσει ?
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Όλα . Πλακά κάνω έμενα μόνο το wallpaper δεν μου αρέσει Επί την ευκαιρία πάρτε και ένα από το laptop
G-pal Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 καλά καλά μην με φας το άλλαξα :P xaxa θα το ποστάρω αργότερα
Linus_21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Όλα . Πλακά κάνω έμενα μόνο το wallpaper δεν μου αρέσει Επί την ευκαιρία πάρτε και ένα από το laptop Για δώσε οδηγίες για τις συντομεύσεις και ώρα-ημερομηνία plz
rafail1994 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Φοβερό είναι.. Με τι τα εφτιαξες? Με το πρόγραμμα rainmeter. Linus_21@ ένα λεπτακι ψάχνω να βρω το skin για το ρολόι Για δώσε οδηγίες για τις συντομεύσεις και ώρα-ημερομηνία plz Λοιπόν το ρολόι κατεβάσε το από εδω και της συντομεύσεις από εδώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα