Vatos_locos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ορίστε και από το Pc στο σπίτι Uploaded with ImageShack.us
rafail1994 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Ορίστε και από το Pc στο σπίτι Uploaded with ImageShack.us έχουμε το ίδιο wallpaper είναι ένα απλό και συμμαζεμένο desktop
Vatos_locos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 έχουμε το ίδιο wallpaper είναι ένα απλό και συμμαζεμένο desktop έτσι πρέπει, απλά πράγματα βασικά δεν βρίσκω τίποτα πιο ωραίο μεγάλο για να βάλω :/
rem451 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 [ATTACH]35920[/ATTACH] και το πιο προσφατο Tα gadgets είναι πολύ ωραία, ομοιόμορφο χρώμα κτλ, που τα βρήκες; thx
G-pal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Όντως φίλε μου είναι τέλειο το desktop σου και θα ήθελα και εγώ αυτά τα gadgets
rem451 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Όντως φίλε μου είναι τέλειο το desktop σου και θα ήθελα και εγώ αυτά τα gadgets μάλλον με rainmeter τα χει κάνει ο φίλος, αναρωτιόμουν αν υπάρχει η δυνατότητα να μπεί κάποιο radio rainmeter gadget μέσα σε όλα αυτά που να παίζει southcast radio stations γιατι όλα τα άλλα τα έχει βλέπω...
spithas7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) λοιπον τα πραγματα ειναι απλα Rainmeter 1.3 or higher is needed for this skin to work 1) κατεβαζετε το http://rainmeter.net/RainCMS/ εγκατασταση χ64 η χ86 2) ABP 1.2 το κατεβαζετε και το τρεχετε 3) οταν κανετε τα παραπανω για να σεταρετε εικονιδια.... αν δεν ξερετε απο rainmeter θα φτιαξω ενα τχτ με οδηγιεσ 4) μερικα skins που τα σκαλισα για να ταιριαζουν με το θεμα θα τα ανεβασω σε φακελο Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2010 από spithas7
rem451 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 [ATTACH]36047[/ATTACH] [ATTACH]36048[/ATTACH] λοιπον τα πραγματα ειναι απλα Rainmeter 1.3 or higher is needed for this skin to work 1) κατεβαζετε το http://rainmeter.net/RainCMS/ εγκατασταση χ64 η χ86 2) ABP 1.2 το κατεβαζετε και το τρεχετε 3) οταν κανετε τα παραπανω για να σεταρετε εικονιδια.... αν δεν ξερετε απο rainmeter θα φτιαξω ενα τχτ με οδηγιεσ 4) μερικα skins που τα σκαλισα για να ταιριαζουν με το θεμα θα τα ανεβασω σε φακελο αν μπορείς κάνε ένα αναλυτικό txt , ευχαριστώ.. Γενικά τρώει πολύ μνήμη...ανταποκρίνεται εύκολα..αργεί να φωρτώσει κατα την εκκίνηση των windows ?
spithas7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 αν μπορείς κάνε ένα αναλυτικό txt , ευχαριστώ.. Γενικά τρώει πολύ μνήμη...ανταποκρίνεται εύκολα..αργεί να φωρτώσει κατα την εκκίνηση των windows ? οχι δεν τρωει μνημη ανταποκρίνεται εύκολα μπαμ μπαμ αργεί να φωρτώσει κατα την εκκίνηση των windows ? λιγο φτιαχνω ενα τχτ ?
damastes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 spithas να προτείνω κάτι; μιας και απο οτι βλέπω έχεις ασχοληθεί αρκετά με το rainmeter, δεν κάνεις ενα νέο θέμα σχετικά με αυτό, με τις οδηγίες και τα υπόλοιπα που έχεις ανεβάσει κατά καιρούς για να μην χάνονται όλα αυτά τα καλούδια ανάμεσα σε τόσα αλλα ποστ;
spithas7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) spithas να προτείνω κάτι; μιας και απο οτι βλέπω έχεις ασχοληθεί αρκετά με το rainmeter, δεν κάνεις ενα νέο θέμα σχετικά με αυτό, με τις οδηγίες και τα υπόλοιπα που έχεις ανεβάσει κατά καιρούς για να μην χάνονται όλα αυτά τα καλούδια ανάμεσα σε τόσα αλλα ποστ; αυτο ειναι το πιο σωστο εχεισ δικιο αλλα δεν ξερω και πολλα απο rainmeter τα βασικα αντε και κατι παραπανω αν ειναι μεσα και τα παιδια εδω περα εγω ειμαι μεσα Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2010 από spithas7
rem451 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 αυτο ειναι το πιο σωστο εχεισ δικιο αλλα δεν ξερω και πολλα απο rainmeter τα βασικα αντε και κατι παραπανω αν ειναι μεσα και τα παιδια εδω περα εγω ειμαι μεσα βασικά υπάρχει gadget ή μικροεφαρμογή που να μπορείς να βάλειος όποιο σταθμό radio απο νέτ και να παίζει? όπως π.χ. στα windows sidebar gadgets το shoutcast gadget. οπου δείχνει είτε παίζει ή όχι το τι παίζει ο σταθμός και έχει ένα κουμπί play/stop και το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις το url του σταθμού και το όνομά του.
spithas7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3666919
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα