dhmak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) elven ωραίες ταπετσαρίες, μπορείς να δώσεις συνδέσμους ;; spithas7 ωραίο, πώς το έκανες έτσι ;; Ευχαριστώ πολύ elven και spithas7 Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2010 από dhmak
spithas7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 elven ωραίες ταπετσαρίες, μπορείς να δώσεις συνδέσμους ;;spithas7 ωραίο, πώς το έκανες έτσι ;; απο rainmeter πωσ τα πασ το ξερεισ ?
liopyr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 To alienware theme για τα windows7 πού το βρήκες; Eπίσης τα ασπρόμαυρα εικονίδια είναι δικά του ή τα έβαλες από ξεχωριστό pack του Object dock;;
Catalyst Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 http://img255.imageshack.us/img255/267/wallpaper5o.jpg
elven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 To alienware theme για τα windows7 πού το βρήκες;Eπίσης τα ασπρόμαυρα εικονίδια είναι δικά του ή τα έβαλες από ξεχωριστό pack του Object dock;; Όχι πες,πως γίνεται να μην πετύχεις κανένα απο τα δύο; Δεν είναι theme(βασικά είναι theme αλλά όχι alienware theme),άλλαξα το orb button Δεν είναι το Object dock,είναι απο το Rainmeter,μπορείς να βάλεις όποια και όσες εφαρμογές θες.
liopyr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Χεχ, δε λέω για το desktop, τα minimized icons στην taskbar (utorrent,firefox) που είναι ασπρόμαυρα λέω. Ένα theme που έδινε η alienware (δε υπάρχει για windows7 νομίζω) σου έβαζε και μία free έκδοση του object dock με σκαλισμένα εικονίδια, γι'αυτό ρώτησα.
Vatos_locos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 εν φταίω εγώ που στο σπίτι είναι όλοι noobάδες... μόλις γίνει κάτι παίρνουν τηλ οπότε τα έχω εύκαιρα
antonl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Έχεις κάποιο ειδικό theme; Κάποιο icon pack; Τόσο tweakαρισμένη επιφάνεια εργασίας είχα καιρό να δω στο thread Μου θυμίζει αρκετά τη δική μου
elven Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Χεχ, δε λέω για το desktop, τα minimized icons στην taskbar (utorrent,firefox) που είναι ασπρόμαυρα λέω. Ένα theme που έδινε η alienware (δε υπάρχει για windows7 νομίζω) σου έβαζε και μία free έκδοση του object dock με σκαλισμένα εικονίδια, γι'αυτό ρώτησα. Τσου,icons απλά είναι,συγκεκριμένα Token Light αν θυμάμαι καλά
Owlman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Το δικό μου είναι ΧΡ αλλα και έτσι μου αρεσουν.. Δεν μου αρεσει να με πιάνει κορόιδο η Microsoft για μερικά εξωτικά γραφικά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα