yayawoot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ήταν μία συμβουλή από τον Tzimmy για να κάνει το msn minimize στο system tray και να μην σου μένει όλη την ώρα στην taskbar..
elven Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 α εχει κι άλλο θέμα,τώρα που θα βγει το sp1 να φτιάξουμε ένα νέο με όνομα "Windows 7 service pack 1 Desktop screenshots" να μην μπερδευόμαστε. Απο το 1 δεν μπορείς να τρέξεις,photoshop
barbarian21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 @alexzzz: wallpaper plz 1. 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish 2.Χμμμ,ίσως;
alexzzz Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 σνίφ!!! ένα παρόμοιου σκεπτικού, θαλασσοδαρμένο
elven Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) τα σπασε το θαλασσοδαρμένο,thanks Επεξ/σία 9 Απριλίου 2010 από elven
Street-Fighter Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 τα σπασε το θαλασσοδαρμένο,thanks Tη μπαρα πως τη πειράζουμε;τα εικονίδια κλπ;
gega Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 παιδια εδω και μερες ψαχνω ενα προγραμμα ή ενα κολπο με το οποιο να μπορω να ανοιγω ορισμενους φακελους που θετω εγω με αυτον τον τροπο (το συγκεκριμενο ειναι απο kde desktop environment για Linux) γνωριζετε κατι αντιστοιχο για windows 7?
kallair Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 την εικόνα στο background την εχω τραβήξει στην φρανκφουρτη.
alexzzz Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 παιδια εδω και μερες ψαχνω ενα προγραμμα ή ενα κολπο με το οποιο να μπορω να ανοιγω ορισμενους φακελους που θετω εγω με αυτον τον τροπο (το συγκεκριμενο ειναι απο kde desktop environment για Linux) γνωριζετε κατι αντιστοιχο για windows 7? δες αν σε καλύπτει αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα