Street-Fighter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Για του alexzzz ---------- Προσθήκη στις 18:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:39 ---------- ακυρο το βρηκα λολ
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 To δικο μου.Απλα κρυβω την γραμμη....και ακομα ψαχνομαι...τον κωλοκαδο πως τον διωχνω;
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 τον κωλοκαδο πως τον διωχνω; Δεξι κλικ στο desktop-->personalize-->Change desktop icons-->ξετικαρεις το Recycle bin
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δεξι κλικ στο desktop-->personalize-->Change desktop icons-->ξετικαρεις το Recycle bin Done! Και μετα πως τον βρισκω;
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Done!Και μετα πως τον βρισκω; Παρτο αλλιως που λενε ..γι αυτο και δεν τον εχω στο desktop.Δεν ειναι ενεργοποιημενος και οτι σβηνω,με αποχαιρετα κατευθειαν
Tzimmys Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 και επίσης στομ messenger, αν πας στο εκτελέσιμό του και επιλέξεις δεξί κλικ, συμβατότητα, vista sp2, θα κάνει minimize στην tray.
UpToDate_ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Παρτο αλλιως που λενε..γι αυτο και δεν τον εχω στο desktop.Δεν ειναι ενεργοποιημενος και οτι σβηνω,με αποχαιρετα κατευθειαν Τελεια. και επίσης στομ messenger, αν πας στο εκτελέσιμό του και επιλέξεις δεξί κλικ, συμβατότητα, vista sp2, θα κάνει minimize στην tray. Tzimmy,το εκτελεσιμο του που ειναι;
yayawoot Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Program Files-- Windows Live-- Messenger--msnmsgr(Εκτελέσιμο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα