shadowfax-1- Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Λοιποοοοον εχω στησει ολο το νεο Pc Λεω κατσε να ξεκιναω σιγα σιγα να ξεμπερδεψω σημερα να βαλω winXP πανω να ειναι ετοιμο αυριο να του βαλω τα παιχνιδακια Παω να ξεκινησω...λεει λαθος Ntldr is missing...Λεω ομορφα CTRL+ALT+DEL να παμε να βαλουμε συσκευη το dvd να παμε να κανουμε εγγατασταση.Πουθενα dvd...και πως να υπαρχει αφου δεν ειναι συνδεδεμενο ρε ανθρωπε... Σβηνω τα παντα(ολα)βγαζω πριζα συνδεω και ξεκιναω...1 μπουτ φλοπυ,2 dvd Ξεκιναμε να βαλουμε winXp μπλε οθονη βαζει ide,ata ενα καρο σκαταδια drivers δε θυμαμαι...Συμφωνειται ?Ναι F8 οκ Θελετε να δημιουργησετε στο ταδε σημειο...ΝΑΙ θελω...Ξεκιναω τεσπα με γρηγορο NTFS.Και παει κατευθειαν στο 20%... Παω λιγο μεσα να δω δηλωσεις Παπαλουκα,ριχνω μια υπογραφη στο μπανιο,τρωω και ενα γαματο cheesecake και επιστρεφω...Μαυρη μαυριλα Τι εγινε λεω;Παταω πληκτρα τπτ...Ρισταρτ Ανοιγει η καινουργια οθονουλα...Δεν ακουω beep errors στο pc αλλα ξαφνικα η οθονη ξαναμπαινει σε Power save mode και μενει εκειιιιιι; Τι σκατα εγινε λεω;Παλι ρισταρτ.Κοιταω μεσα...Το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη κανονικα λειτουργει,της καρτας γραφικων κανονικοτατα.Τι διαλο λεω;Τι εγινε; Μαυρα ολα...Τα παντα ολα Τι εγινε ρε παιδια;Καηκε τπτ;Πως ετσι στο κουτουρου? Οθονη καινουργια LG,νεα καρτα μητρικη,νεος επεξεργαστης(αχρησιμοποιητος μαλλον οχι νεος,ολοκαινουργια ati4850... Τις πταιει ρε παιδια;
phanispal Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ένα ωραιότατο Clear στις τιμές της CMOS για αρχή και βλέπουμε..
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ξέρω είναι γκαντέμης ο Θοδωρής - αλλά όχι κι έτσι.... Εν τω μεταξύ, όχι ότι δεν θα μπορούσες να τα περιγράψεις πιο "μαύρα" (σκοτάδι) κι απ' αυτό που δείχνει η οθόνη, αλλά λέμε τώρα ...Η παλιά η οθονίτσα, παίζει ; Τη δοκιμάσαμε ; Μμμ ; (αν και κλάιν, τί δουλειά να έχει η οθόνη.....σα να πσόφησε η μάμα μοιάζει.....ΑΝ κατάλαβα καλά την περιγραφή ) ...Κι αν δεν πιάσει το CMOS clearing, δεν τα ξεστήνεις τα πάντα όλα, να αρχίσεις με μάμα εκτός κουτιού, μόνο με cpu/vga/ram επάνω, να δεις τί γίνεται ;
shadowfax-1- Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Kαταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις τις γρηγορες Δευτερον πριν παω τωρα να κανω αυτο Ένα ωραιότατο Clear στις τιμές της CMOS για αρχή και βλέπουμε.. Να σας πω τη συνεχεια της μαυρης(μετα και την ητα...Α ρε Γκριρ βαρα το τριποντο)μου μερας(η νυχτας).Απο τη στιγμη που η οθονουλα δεν λεω ας κανω μια τελευταια προσπαθεια...Βαζω πανω την TFT μου τη samsung(7 χρονακια 0 καμενο πιξελ και δεν εχει παθει και τπτ μετα απο 1 καρο μπουνιες)την οποια την εχω συνδεδεμενη με το laptop(διοτι η οθονη του λαπτοπ δεν αντεχει τις μπουνιες :D:D:D)και ανοιγω το ρημαδι...Πρασινο φως η οθονη αλλα δε λειτουργει τπτ...Αρχιζω να κατεβαζω καντιλια στο ebay για τη mobo και στο e-shop για την Ati4850,και για το Χριστο που με εφτιαξε(:D:D)και λεω"τουλαχιστον ας βαλω την 22αρα στο λαπτοπ να δω ταινιουλα...Βαζω...Ανοιγω...ΝΕΚΡΑ.Power save mode... Λοιπον σκεφτομαι οτι η ειμαι η προσοποιηση του μ@λ@κ@,να βαφτω μπλε και να μη ξανασχοληθω με οτιδηποτε εχει σχεση με pc-παιχνιδια-κονσολες-pda,η καποιο σχεδιο εχει για μενα το συμπαν το οποιο ακομα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Λοιπον αδερφια παω να βγαλω το τζαμπερακι απο τη mobo για clear Cmos,μετα λεω να βγαλω και για κανα λεπτο τη μπαταρια απο τη mobo και ερχομαι να σας πω τα νεα μου(ρε Μπουρουση βαλτο το διποντο )
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Λοιπον σκεφτομαι οτι η ειμαι η προσοποιηση του μ@λ@κ@,να βαφτω μπλε και να μη ξανασχοληθω με οτιδηποτε εχει σχεση με pc-παιχνιδια-κονσολες-pda,η καποιο σχεδιο εχει για μενα το συμπαν το οποιο ακομα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ...και μόνο γι' αυτή την παράγραφο, αν ήμουν κοντά, θα ερχόμουν από 'κει να κάψουμε μαζί εγκεφαλικά κύττρα μέχρι να βρούμε την άκρη
shadowfax-1- Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Λοιποοοοοοον τπτ... βγαλαμε το Τζαμπερακι και το βαλαμε στο clear αλλα δεν...Δοκιμασα και με την αλλη οθονη τπτ.Οι fun 1(πανω στη μητρικη),του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων γυρνανε και παιρνουν ρευμα και φενεται να δουλευουν κανονικα Εβγαλα και τη μπαταρια της μητρικης...Δεν. Ολα ειναι καινουργια...Τι διαλο εγινε ρε παναγια μου.Τωρα παρατηρησα οτι μπροστα στο κουτι που εχει 2 λαμπες αντι για το πρασινο λαμπακι αναβει το πορτοκαλι.Τι διαολο μπορει να σημαινει αυτο; Τη μητρικη τη πηρα απο ebay,τη γραφικων τη καρτα και τον επεξεργαστη απο e-shop(τον επεξεργαστη αγορασμενο το 2007 με εγγυηση ενος χρονου...) Βασικα ρε γαμωτο δε μπορω να καταλαβω τι μπαμ-κρακ εγινε...Αφου δουλεψε το ρημαδι και πηγε να κανει φορματ...Τι διαολο εγινε; Τωρα θα βγαλω τη Mobo απο το pc και θα ξεκινησω να στηνω εκτος κουτιου να δω μπας και Οποιαδηποτε ιδεα θα ειναι ευπροσδεκτη αδερφια
shadowfax-1- Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ( ... ) Καινουργια συσκευασμενη και αθικτη απο παιδι με 99.9% θετικα... Εκτος και αν μπορουσε κανενας να μου εβρισκε mobo για 939 socket και δε το ελεγε... Ρε λειτουργουσε λεμε το βραδυ...Θα σκασω
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ...το θέμα δεν είναι αν ο πατριώτης που στην πούλησε είναι θετικός....Το θέμα είναι τί κάνεις σε περίπτωση που η μάμα είναι τζούφια (φταίει-δε φταίει)
shadowfax-1- Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ας το σιγουρεψουμε οτι ειναι η μητερα τζουφια...Το pc μου ειχε βγαλει ενα κιτρινο λαμπακι απο το front panel λογικα προβλημα Αν ειναι τζουφια(επειδη ηταν μαγαζι και οχι πολιτης)λογικα ισως εχω καποια εγγυηση αλαγης...Θα του γραψω και 1-2 παπαριες,αλλα το θεμα μου ειναι αν ειναι στανταρακι οτι η mobo ψωφησε(και πως;?Ειναι δυνατον να αναβει το fun 1 της mobo,το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων και το κουλερ του επεξεργαστη και να εχει χαλασει η Mobo?)
SilverCloak Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Λοιπόν, για πες, έχει συνδέσει πάνω speaker, αλλά όταν ανοίγεις δεν κάνει κανένα μπιπ; Το manual τι λέει; Έχει μπιπ/led diagnostics? Αυτό το λαμπάκι που λες, μου φέρνει στο μυαλό stand-by mode. Αλλά πολύ long-shot. Επίσης, η νέα οθόνη δεν παίζει ούτε στο laptop? Α, με τι συνδέεις οθόνη - PC? Μου είχε τύχει περίπτωση που δεν έκανε κούκου αν δεν ήταν DVI. Αλλά αφού δεν παίζει ούτε με παλιά οθόνη...
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ας το σιγουρεψουμε οτι ειναι η μητερα τζουφια...Το pc μου ειχε βγαλει ενα κιτρινο λαμπακι απο το front panel λογικα προβλημα Αν ειναι τζουφια(επειδη ηταν μαγαζι και οχι πολιτης)λογικα ισως εχω καποια εγγυηση αλαγης...Θα του γραψω και 1-2 παπαριες,αλλα το θεμα μου ειναι αν ειναι στανταρακι οτι η mobo ψωφησε(και πως;?Ειναι δυνατον να αναβει το fun 1 της mobo,το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων και το κουλερ του επεξεργαστη και να εχει χαλασει η Mobo?) ...γιου κίντιν; Βεβαίως και είναι. Τώρα πώς θα το σιγουρέψεις; Μόνο εάν τεστάρεις cpu και vga αλλού και είναι τζετ ή άλλη cpu και vga στην δικιά σου...
shadowfax-1- Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Oxι...Καμια σχεση με μητρικη οπως και περιμενηα...καμενη καρτα γραφικων ηταν/ειναι τελικα Εβαλα πανω 8800gt και επαιξε μια χαρα το μηχανημα.Παραμενει βεβαια η αποροια μου γιατι δε παιζει η νεα οθονη(που εχει μονο θυρα VGA!!!!!!!!!!!!!!!!!και παει φουλ για αλαγη)οταν τη συνδεω με το Laptop. Κατι τετοιο φανταζομουν και εγω. Δοκιμασα βεβαια και για καλο και για κακο την καρτουλα σε αλλο μηχανημα...Νεκρα(και με αλλη οθονη και με DVI θυρα). Ευχαριστω για οσους ασχοληθηκαν.Καλα να ειμαστε τη Δευτερα να τσακωθουμε με e-shop
shadowfax-1- Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 στη θέση σου θα τσακωνόμουν με χαρά πάντως Aμα πας στο τοπικ του e-shop για εξυπηρετηση θα καταλαβεις γιατι δε μπορω να τσακωθω...Θελω να αλλαξω μια οθονουλα οποτε πρεπει να γλυψω κι ολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.